• 17.04.2015, 15:02

"hektisk" dag..


Hei!

I dag har jeg fått gjort utrolig mye, og klokken er ikke tre enda engang! Jeg startet dagen med pannekaker med sjokoladepålegg, som er en av mine favoritt helgefrokoster. Siden jeg hadde fri fra skolen i dag så startet jeg helgen litt tidlig, haha. Etter jeg hadde spist fant jeg frem alle vaskesakene og satt i gang med vasking av stort sett hele huset, det er så deilig å ha det rent her! Jeg var ferdig allerede klokken tolv, så da tok jeg meg friheten til å dra ned på brun og blid for å ta litt sol. Etter solen så tok jeg sykkelen flau gjennom byen og til senteret for å kjøpe batterier, uten sminke, svett og med en stinkende solariumslukt. Det gikk heldigvis greit, og jeg møtte ikke på noen jeg kjenner. Jeg fikk ihvertfall kjøpt batterier til lyslenken jeg kjøpte i går (den som henger på senga på bildene under). Da jeg kom hjem tok jeg en dusj for å bli kvitt solariumslukten som hadde fulgt meg hele veien hjem, og nå sitter jeg endelig her i sengen ferdig fikset og nydusjet. 

Etterpå skal jeg til kjærsten min, gleder meg kjempe masse nå! Jeg må bare få pakket ferdig for overnatting, spise litt og vente på mamma så hun forhåpentligvis kjører meg bort. 

Ha en fin dag videre! 


topp her, bukse her, sløyfe her

Veronica S

17.04.2015 kl. 15:19
Så fin lyslenke. Hehe, jeg har også vært effektiv i dag. Jeg har syklet 11 km før klokken 10:00 i dag, handlet.. satt litt med Wreck This Jorunal, vasket vinduer og lest blogger. Nå skal jeg kaste meg ut en liten mini-fjelltur.

Maren Bjørkli

17.04.2015 kl. 15:25
Veronica S: Oi sann! Tror du har vært litt mer effektiv enn meg :)
Maren Bjørkli

Search

Bloggdesign

hits