• 19.04.2015, 16:15

forferdelige søndag


Ah, den værste dagen i uka er søndag. Jeg vet at man egentlig ikke skal klage på blogg, fordi livet skal alltid være så jævlig perfekt. (MEN!) Jeg kan virkelig ikke fordra søndager, jeg er alltid i dårlig humør og føler verden går under.. Vet det er min feil, men jeg skal forklare litt hvorfor det er en så fæl dag for min del.

For det første er det slutten på som regel en kjempe fin og deilig helg, og det er den dagen jeg alltid innser at jeg har dårlig tid til å bli ferdig med forskjellige ting som jeg skulle gjort i helgen. Som regel er disse tingene skolearbeid, fordi jeg alltid har noe ekstra skolearbeid som kommer i helgen fordi uken er så travel. Ikke nok med at det er slutten på en helg, men det betyr at den altfor tunge mandagen er rett rundt hjørnet. Mandagen for min del er ikke den værste (mest fordi alt er bedre enn søndag), men jeg vet det er mange som ikke liker mandager og det trekker meg litt ned. I tillegg så er det ikke akkurat morsomt å stå opp halv syv etter en helg med lange morgener i sengen. Til slutt, det dårlige humøret mitt resulterer som regel i krangler med alle jeg snakker med og tenker på. Den eneste jeg ønsker å se og snakke med på søndager er mamma, fordi hun vet alltid hva som hjelper. Men, akkurat nå er mamma langt unna og har ikke planer om å komme hjem før sent i kveld. Så i dag må jeg klare meg selv, helt alene med kjemiboken fremfor meg, dårlig humør og en kopp te. 

Alt er heldigvis ikke negativt da, jeg har akkurat laget meg litt te og satt noen fiskepinner inn i stekeovnen. Jeg har ikke spist fiskepinner på evigheter, og fordi jeg føler jeg fortjener det, lagde jeg meg en hel haug. Jeg fant også litt cola i kjøleskapet, har allerede rista den som bare det fordi jeg liker død cola best av alt. Så skal nok klare meg denne søndagen også, men det krever litt ekstra innsats og energi.

Håper alle har en bedre søndag, og er klar for den nye uken Bukse fra hm liknende her, klokke fra Daniel Wellington her

Maren Bjørkli

Search

Bloggdesign

hits