• 20.04.2015, 15:31

springtime-nailpolish


Inneholder annonselenker


Endelig er våren her! Den er så nydelig, alt blir lysere, bedre og mer fargerikt. Våren er virkelig tiden for å leke seg med både lyse og mørke farger. Jeg liker best å leke meg med neglelakk, spesielt nå på våren. Jeg har perioder hvor jeg alltid har på neglelakk, men også perioder hvor jeg bare lar neglene hvile for å bli fine igjen. Neglelakk sliter jo faktisk en del på neglene i lengden, for min del blir neglene tynnere og gule. Det går heldigvis fort over igjen, men nå over til innlegget! 

1. Mint Candy Apple: Denne fargen er bare helt nydelig! Jeg lette lenge etter en perfekt mintgrønn farge som denne, og da jeg fant den kunne jeg ikke gjøre noe annet enn å kjøpe den. Jeg har brukt den mye, men det kjipe er at mintgrønn ikke passer til alt..

♥ 2. Blanc: En hvit neglelakk er et musthave for alle jenter, det var en stor trend i fjor og jeg tror den holder seg i år også. Hvite negler er så fint i tillegg, det er så elegant og classy, og det passer til alt.

♥ 3. Bahama Mama: Dette er egentlig en farge som passer bedre om høsten, men fargen er så fin og definitivt min favoritt, derfor måtte den med. Jeg elsker denne mørke burgunder fargen, spesielt til et kjedelig antrekk som jeans, sneakers og en t-skjorte. For meg er denne neglelakken en allyear-musthave-savior. 

♥ 4. Tart Deco:Dette var venninnen min og min sin favoritt neglelakk i fjor. Jeg personlig er litt skeptisk til oransje neglelakk og alt oransje generelt, men akkurat denne fargen liker jeg. Den tipper egentlig litt over på en sommerfarge fordi hvis du er litt brun ser du enda mer brun ut med denne.

♥ 5. Muchi, Muchi: Selvfølgelig måtte denne fargen med, en lys rosa neglelakk for deg som bare ønsker fine blanke negler som ser naturlige ut. Jeg personlig elsker denne fargen fordi det ikke syntes om man søler, noe jeg lett får til når jeg lakker neglene. 

Mille

20.04.2015 kl. 15:38
Hello! Nå har jeg tittet litt rundt på bloggen din, og du har en utrolig fin blogg! Kommer helt klar til å følge deg videre, så hadde blidt kjempeglad for kommentar tilbake<3

Ingrid

20.04.2015 kl. 18:17
Så fine farger :D

Maren Bjørkli

20.04.2015 kl. 18:21
Mille: Så koselig å høre :)

Maren Bjørkli

20.04.2015 kl. 18:21
Ingrid: Tusen takk :)
Maren Bjørkli

Search

Bloggdesign

hits