• 22.04.2015, 15:28

Pet Peeves


God ettermiddag!

Jeg går faktisk rett på sak nå, så er du advart. Jeg, som mange andre, har en del pet peeves. Hvis du ikke vet hva det betyr vil det si små ting som du irriterer deg over, som ikke nødvendigvis alle andre irriterer seg over. Jeg har nå tenkt, noe som sikkert er veldig klart, å dele noen av mine pet peeves med dere. Håper noen kjenner seg litt igjen.

1. Når jenter kaster plastikken rundt bind og tamponger/ob i vanlig søppel. På skolen har vi noen unisex doer, noe jeg er veldig for. Vi har også en stor jentedo og en stor guttedo, for de som ønsker det. Inne på alle doene er det en vanlig søppelkasse og en sanitet-søppelkasse (til bind og tamponger). Det at jenter bruker sanitet-søppelkassen til brukt bind, men bruker den vanlige til å kaste forpakningen rundt det nye bindet/tampongen, er det som irriterer meg. Dette er noe jeg finner helt fullstendig galt, forferdelig og ekkelt, fordi man skal bruke d plastikken til å ha rundt det gamle bindet fordi den teipes sammen. Det er 100% lov å bruker sanitet-søppelkassen til alt som er relatert til mens, bind og tamponger.

2. Folk som sniker, og spesielt gamle damer som sniker. Alle har opplevd at noen sniker foran seg i kø, og det er så sykt irriterende! Men det som er verst er gamle damer som sniker seg inn rett foran deg nå du er først i køen. De kommer inn som om de eier verden og du ikke kan gjøre noe med det, i tillegg hvis du bestemmer deg for å si ifra begynner de å kjefte og kommer ofte med en kommentar som "dagens ungdom"..

3. Få mascara i øyekroken eller under øyebrynet når man sminker seg. Bah, det når du har brukt lang tid på å sminke ansiktet og kanskje fikset øyenskyggen før mascaraen, også treffer du øyelokket med spissen på kosten og får en stor svart flekk over øyet. Hvordan man fjerner den er alltid et problem, men man kan jo ikke akkurat gå rundt med mascara over øyet, detter resulterer ofte hos meg med å ta av øyeskyggen.

4. Når jenter har sminket hele ansiktet med kun foundation. Jeg sier ikke noe mer enn at man ser ut som et lik, og at det ikke er okei selv om man kun skal trene.

5. Folk som rister på beina, spesielt hvis man sitter i samme sofa eller er på overnatting. Hvor irriterende er det ikke å dele sofa eller seng med noen som rister på beinet slik at hele sofaen eller sengen rister. Jeg personlig blir litt farlig irritert når dette skjer, og man kan risikere en smekk hvis man gjør det i mitt nærvær.

6. Folk som lager lyd når de spiser. De trenger ikke smatte, men lage koselyder eller sånn "innimunnensmatting". En annen ting som er relatert er folk som har en helt forferdelig høy svelgelyd, høres ut som om de gulper.

7. Når folk tar mat, tyggis, drikke eller liknende uten å spørre. Ahh, det er så utrolig irriterende! Fint at du føler vi er så gode venner at jeg vil dele ting med deg, men IKKE RØR MINE TING! Det samme gjelder drops, godteri og spesielt håndkrem. Det er så jævlig irriterende.


For å ende dette innlegget litt mer positivt enn hva det har vært hittil slenger jeg med et bilde av dagens accessories.

Ha en fin onsdag videre!


Klokke fra Daniel Wellington HER // Ring fra hm utsolgt, liknende HER

Ada

22.04.2015 kl. 15:29
så bra blogg du har! Jeg hadde satt veldig stor pris på om du hadde besøkt bloggen min!

Maren Bjørkli

22.04.2015 kl. 18:40
Ada: Tusen takk for kommentar, det skal jeg klare vettu :)
Maren Bjørkli

Search

Bloggdesign

hits