• 01.05.2015, 14:13

Unblogged


Hei hei, og god fredag!! 

I går kjørte vi faktisk en del, men kom aldri frem noe sted. Det var kø store deler av veien hjem fra drammen, så var egentlig en veldig slitsom tur på hele tre timer frem og tilbake. Da vi kom hjem var vi så slitne at vi bare la oss for å sove, og i dag tidlig da vi våknet var det bare å pakke og sette oss i bilen igjen. Vi er på besøk hos moren til Niklas og samboeren hennes, det er så koselig! Etterpå skal vi grille og kose oss hele kvelden, så skal passe på å ta litt bilder. Vi har akkurat hatt en liten runde med badminton, og det blir nok noen til senere. Kikker innom senere i dag/kveld. Kos dere masse videre i dag og utover kvelden! 


Da jeg var i Tønsberg for noen dager siden kjøpte jeg så sykt mye klær og andre ting, jeg kjøpte blandt annet genseren og buksen under. Jeg har begynt å bry meg litt mer om komfort enn det å se perfekt ut, noe som kanskje er litt negativt. Men føler buksen kan styles både opp og ned, men akkurat med den genseren så ble det ganske mye ned. Men herregud, se så kul den er! HAHA, da jeg så den måtte jeg bare ha den. De hadde en annen som var sykt mye kulere, men de hadde den kun i xs og det blir litt lite. 

Okei, fant ut at man ikke kan se genseren så bra på bildene.. Det står oops! på den, også er det tre minions som henger ned fra s-en. Elsker minions!

Chinos fra hm HER // genser fra NewYorker // sko fra New Balance

Maren Bjørkli

Search

Bloggdesign

hits