• 28.04.2015, 18:52

dagens antrekk


God kveld!

Har egentlig lovt meg selv at jeg ikke skal lage noen innlegg som bare oppsummerer hva jeg har gjort den dagen fordi det er så kjedelig å lese, men akkurat i dag er jeg nødt til å gjøre det fordi jeg ikke har så god tid. For at det ikke skulle bli så kjedelig så slange jeg med litt antrekksbilder.

Jeg måtte dra hjem fra skolen i dag fordi jeg hadde så utrolig vondt i hodet. Jeg får alltid vondt i hodet på tirsdager, men i dag kom det en stund før skolen var ferdig og jeg bestemte meg derfor for å dra hjem. Hjemme lagde jeg ferdig bursdagsgaven til kjærsten min, som har brursdag på torsdag, hvis du spør meg er det en utrolig dårlig gave, men jeg kommer ikke på noe annet. Etter det så jeg en episode med favorittserien min Grey´s Anatomy, åhh jeg bare elsker den serien. Jeg husker jeg så sesong 1-9 i juleferien for noen år siden, og så kom sesong 10 uken etter juleferien. Nå har jeg begynt på sesong 11, og er allerede på episode 17. Jeg fortet meg å spise litt middag før jeg dro på jobb i en times tid, og nå sitter jeg her mellom to puljer med skole. Det er så deilig å gå på skolen fordi da må man sitte inne hele dagen å jobbe med fag, og alikevel så får man bare en helt grei karakter. 

Jaja, jeg får komme meg tilbake til historieboken. Håper alle har hatt en fin tirsdag, og fortsatt har en fin kveld. Dagens antrekk er litt mer pyntet enn hva jeg vanligvis går for. Jeg har jo en del pynteting men jeg bruker det sjeldent fordi det er så mye mas om morgenen. 

bukse fra hm HER // Bluse fra Cubus // singlet fra Cubus // klokke fra Daniel Wellington HER

Lilli

28.04.2015 kl. 20:04
Fint antrekk :)

Maren Bjørkli

28.04.2015 kl. 20:07
Lilli: tusen takk :)
Maren Bjørkli

Search

Bloggdesign

hits