• 30.04.2015, 19:34

DIY - bilderammer

  • Categori: DIY

Hei hei!! 

I dag har jeg gjort så mye gøy. Kjærsten min har jo bursdag i dag, og han har fått lappen! Gleder meg til å bare være med han i hele dag og forhåpentligvis kjøre litt, haha. Jeg forteller mer om dagen senere, nå over til hva dette innlegget egentlig skulle handle om. 


For noen dager siden var jeg på loppemarked og kjøpte noen rammer med bilder til kun 5kr. Jeg tenkte at jeg skulle male de og henge de på rommet, og i går fikk jeg endelig gjort det. De ble så utrolig fine også!!

Det du trenger er maling, noen rammer, pensler og et underlag du kan male på uten problem.

Det eneste du gjør er egentlig å velge maling og så male rammene. Jeg brukte to lag med maling, og ble utrolig fornøyd. Jeg ønsket ikke at malingen skulle dekke treverket 100%, jeg ønsket kun litt farge på rommet mitt som er nesten helt hvitt. Jeg legger ut et bilde når jeg har hengt opp bildene litt senere.

Etter du har malt lar du malingen tørke i noen timer og så er de klare til å henge opp. Noe nytt på rommet, som gir litt farge og gjør det hele litt mer interresant.

Det ble litt dårlige bilder fordi da jeg var ferdig og malingen var tørr hadde det plutselig blitt mørkt, haha. Ha en fin kveld videre! 

Ada

30.04.2015 kl. 19:41
Bloggen din er super, du legger ut veldig fine blider og det ville vart ein fornøyelse og lese videre på bloggen din

Maren Bjørkli

01.05.2015 kl. 14:13
Ada: Tusen takk for kommentar! :)
Maren Bjørkli

Search

Bloggdesign

hits