• 02.05.2015, 19:21

Endelig avslappet


God kveld! 

Ble litt lite blogging i dag, føler jeg ikke har gjort noe annet i dag enn å være opptatt eller stressa. Vi startet dagen med egg, bacon og tomatbønner, det var utrolig godt og alt for lenge siden jeg har spist det. Vi kjørte hjemover rett etter frokost, faktisk mer midt i frokosten. Jeg måtte være på jobb 12:30 i dag, og det resulterte i at vi måtte reise kvart på eleve. Jeg synes det å reise så tidlig egentlig er litt slitsomt og utrolig kjipt, spesiellt når jeg har hatt det så utrolig koselig. Vi var hjemme igjen allerede klokken 12 så vi dro innom Trakteren Kaffebar for å drike latte og frappe, det hjalp litt på det å reise så tidlig.

Jeg kom meg på jobb og føler jeg har fått gjort utrolig mye i dag, er så gøy å jobbe lørdager fordi det skjer så mye på senteret. Jeg jobbet helt til stengetid, klokken 18, og Niklas kom for å hente meg. Er så deilig at han har lappen og kan kjøre meg steder, selv om jeg ikke skal få han til å kjøre meg overalt, kun når vi skal steder sammen. Siden vi kom hjem har jeg vært i kontakt med banken fordi bankkortet mitt har blitt borte i posten, er så irriterende at jeg aldri får noe post.. 

Nå skal vi slappe av litt til med TV, så tenkte vi å gå oss en tur for at jeg kan ta noen bilder. Har blitt helt frelst av dette bildegreiene, men det er jo greit for da har jeg alltid noe å blogge om. Vel nå skal jeg legge bort macen og faktisk slappe av i to sekunder. Håper alle har hatt en deilig lørdag, og får en enda deiligere kveld! 

Foto: Bjørnar Eriksen

kristin

02.05.2015 kl. 19:59
Ha en herlig lørdagskveld !

Maren Bjørkli

02.05.2015 kl. 23:51
kristin: Tusen takk, du også :)
Maren Bjørkli

Search

Bloggdesign

hits