• 03.05.2015, 16:33

Dagens antrekk


Hei hei! 

God ettermiddag til deg, hadde egentlig tenkt til å komme med et innlegg på morgenen i dag, men slik ble det ikke. Jeg tok til og med bilder til det og alt, det kommer derfor i morgen i steden. Jeg og kjærsten min lagde i dag (han lagde) verdens beste frokost, ahh får vann i munnen bare av å tenke på det. Etter frokost dro jeg for å ta sol med mamma og etter det dro vi en tur på Traktern, de har serriøst byens beste kaffe. Da vi var ferdige der avtalte vi at vi skulle spise kina mat i kveld, og jeg gleder meg allerede. Da jeg sa hadet til mamma dro jeg og kjærsten min på tur for å ta noen bilder, jeg har jo som sagt blitt helt frelst av det. Elsker å gå rundt å se etter motiver. Vi kom faktisk nesten akkurat hjem, og nå sitter jeg her og har sett gjennom alle bildene og skal snart spille et bilspill som jeg sikkert taper i. Ønsk meg lykke til! 


Dagens antrekk består for det meste av sort, og comfy plagg. Jeg kjenner at jeg angrer litt for at jeg valgte sort, det er så utrolig varmt! Jeg ble svett av å bare stå stille, deilig. 

Bukse fra BikBok HER // Topp fra hm HER // Jakke fra hm utsolgt // Klokke HER // Klokke rem HER // Sko lignende HER


Kjente at jeg måtte ha med noen BEHIND THE SCENES etter at jeg gikk igjennom bildene, det var jo Niklas som tok bildene. Når jeg står å prøver å finne ut hvordan jeg skal stå, så gjør han andre ting. For eksempel tar han stygge bilder av meg eller bilder av noe helt annet, som noen ganger kan være så uklart at det ikke synes hva det er. HERE WE GO! 

#colatiss (veldig festlig altså!)

#gravidmage #dobbelthake

#OMG #rødboble

Christian Lystad

03.05.2015 kl. 19:59
Hei Maren så fine bilder av deg

du er en pen jente

så fint antrekk du hadde på deg

det kledde du da

Hvor lenge har du blogget

så fin blogg du har

send meg en venneforespørsel på bloggen

legg meg til som venn
Maren Bjørkli

Search

Bloggdesign

hits