• 10.05.2015, 14:19

Sol og snart sommer!


Hei skjønne dere!

Det er ikke akkurat ofte jeg blogger fra mobilen, og jeg har ikke planer om at det skal bli en greie heller. Jeg elsker muligheten, men føler ikke at jeg får oversikt over hvordan innleggene ser ut gjennom mobilen. Akkurat nå får det bare gå. I skrivende stund befinner jeg meg et sted mellom Horten og Tønsberg, aner ikke helt hvor jeg er egentlig. Jeg er med Niklas for å klippe gress, og helt ærlig er det veldig gøy. Det å se han kjørende rundt på en gressklipper som humper og kveler seg hvert andre minutt er veldig gøy! Hahah. Jeg sitter riktignok bare i bilen og ler fordi her er det varmt.

I mens jeg har sittet her har jeg kart å laste ned en haug med foto apper som jeg har planer om å teste ut for å vise dere. Jeg gleder meg veldig til det, for jeg vet at det kommer til å falle i smak hos mange. Jeg er som mange andre utrolig glad i lette løsninger når det kommer til å redigere bilder, og da er det utrolig greit med for eksempel en lett mobil app. Jeg kommer tilbake til det litt ut i uken som kommer tenker jeg. Ellers i dag står det på planen å kose meg i solen, jobbe litt med bloggen, spise middag hos Niklas og lage et oppskrift innlegg til i kveld! Gled dere!

Dere får kose dere videre i dag, håper det er sol der dere er også! Her er det i hvert fall full sol og nesten helt blå himmel, deilig!

Enda et bilde av blomstene jeg fikk av min bedre halvdel i går. Så fine! Jeg ble så utrolig glad! Dette bildet la jeg ut på instagram, følg meg på @marenbjorkli

#selfie #selfish #sol #sommer #smile #flower

Hahah, morsomt, du får kose deg da! :)

Linnea Brodin

10.05.2015 kl. 14:24
Gleder meg masse til sommer!! :D

Marcela Constanza

10.05.2015 kl. 14:25
dy får kose deg =)

Maren Bjørkli

10.05.2015 kl. 16:07
Emilie Josefine: Tusen takk :D

Maren Bjørkli

10.05.2015 kl. 16:08
Linnea Brodin: Jeg også, blir så deilig å sole seg og kunne gå rundt uten jakke! :D

Maren Bjørkli

10.05.2015 kl. 16:08
Marcela Constanza: Tusen takk! :)
Maren Bjørkli

Search

Bloggdesign

hits