• 11.05.2015, 20:49

Nytt design og nye muligheter!


God kveld alle fininger! 

Som dere kanskje ser har jeg fått et nytt design! Begynte å bli lei av det andre fordi jeg aldri ble helt fornøyd, men dette nye ser jo så mye bedre ut! Det er ikke helt ferdig enda, men det begynner å komme seg! Skal endre litt med kommentarfeltet og fikse litt i sidemenyen, men det er bare sånn jeg tar underveis. Jeg er så fornøyd nå!

Denne dagen har for det meste gått med til blogging og litt kjærstetid. Jeg fikk følelsen av at han kjedet seg en del den siste timen fordi jeg ble helt oppslukt av å fikse noe på bloggen som jeg ikke fikk til. Har enda ikke fått det til, men jeg prøver fortsatt. Jeg skal ta meg en liten pause fra frustrasjonen til i morgen da, tror ikke jeg orker å skrike til pcen en gang til. Haha. 

Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen, det var så utrolig deilig! Elsker å være nydusjet i morgenkåpe om kvelden. Jeg var ute av dusjen så tidlig at jeg lagde meg en kopp te til og med. Er altfor lenge siden jeg drakk te sist, og jeg som var helt avhengig av det en lang periode. Egentlig litt trist for det er utrolig godt, og veldig mange er utrolig bra for kroppen og natteroen. Akkurat nå drikker jeg en te som heter Intense Mint fra Lipton, den minner meg om hest og stall. Den smaker ikke stall, men jeg drakk det alltid da jeg var i stallen før. Gode tider!

Vel nå skal jeg ikke skravle så mye mer, må begynne å føne håret og gjøre meg klar for sengen. Har fortsatt litt jobb jeg må gjøre før jeg tar kvelden, så jeg får hive meg rundt og sette i gang. Her kommer en liten smakebit på morgendagens innlegg, enjoy og god natt! Marie-Madelen Bekken

11.05.2015 kl. 20:51
åh herregud så fint :D

Maren Bjørkli

11.05.2015 kl. 21:24
Marie: Tusen takk, så hyggelig å høre! <3
Så fint design :D Jeg har også store planer om å endre mitt snart :)

Maren Bjørkli

12.05.2015 kl. 12:26
Thale Sunniva: Ditt var jo kjempe fint da, det eneste som mangler er en header <3
Maren Bjørkli

Search

Bloggdesign

hits