• 13.05.2015, 15:16

Phew!


Hei hei, og god ettermiddag! 

I dag var det trekk i eksamen, jeg håpet på å komme opp i tysk skriftlig, men kom ikke opp i noe.. Det vil derfor si at jeg kommer opp i muntlig etterhvert, og det er noe jeg synes er utrolig skremmende! Vel det er ikke noe jeg kan gjøre noe med, så får bare ta det som det kommer. Er litt festlig at på ungdomsskolen var det å komme opp i språk verdens undergang, men nå er det det beste faget.

Jeg var ferdig litt tidligere på skolen i dag, så derfor så jeg litt på barnehagetoget før jeg dro hjem. De feirer 17. Mai litt tidlig her, så jah. Etter å ha stått der en stund i stekende sol og svette syklet jeg hjem og skiftet til jumpsuit og kimono, utrolig deilig! Da jeg hadde skiftet og kjølet meg ned litt skulle jeg ta bilder, men jeg kom på at jeg skulle fikse bryna mine. Jeg fortet meg ned til Nina og rakk det akkurat, er alltid like deilig å fikse bryna.

Jeg kom meg hjem igjen og fikk tatt noen bilder, bare litt senere enn forventet. Det er jo så sinnsykt fint vær i dag og utrolig varmt, så jeg må jo bare benytte sjansen! Det er faktisk så varmt at man kan ligge ute i bikini! Kjenner at det får meg til å glede meg litt ekstra til i sommer, og nå er det ikke lenge igjen heller!

Håper alle har hatt like fint vær i dag som meg, og fortsatt har en fin dag og langhelg!! 


Maren Bjørkli

Search

Bloggdesign

hits