• 25.11.2015, 16:15

På´n igjen!


I det siste har ofte tenkt "dette hadde vært er bra blogginnlegg", og nå er jeg lei av å ha tanken uten å kunne gjøre noe med den! Så derfor har jeg igjen startet opp bloggen. Jeg har et veldig turbulent forhold til bloggen, og derfor regener jeg egentlig med at denne perioden er over til jul. Men akkurat nå hadde jeg veldig lyst, så hvorfor ikke??

Det har egentlig ikke skjedd så mye siden sist, altså før sommerferien! Jeg hadde sommerferie med en uke på Gran Canaria og masse jobbing, etter sommerferien har jeg egentlig bare jobbet med skole, vært på jobb og spist. Jeg har fått lappen, jeg jobber fortsatt på det samme stedet som alltid, jeg bor fortsatt hjemme hos mamma og jeg har fortsatt den samme kjærtsen som sist. Det er vel egentlig livet mitt, så nå vet dere alt for å kunne følge med videre! ♥

Jeg har akkurat kommet hjem fra skolen, slutter etter det blir mørkt omtrent.. Det er utrolig kjipt! Heldigvis er det kun på onsdager. Jeg gjorde det jeg alltid pleier å gjøre etter skolen, lufte hundene, gå på do og fyre i ovnen. Og akkurat som alle andre dager så soter jeg til hele genseren min når jeg gjør det. Det er så sinnsykt irriterende og typisk, i hvertfall i dag som jeg har på med en lys rosa genser.. Ikkenoe antrekksbilder i dag nei!

Men ihvertfall, jeg ser frem til bloggingen igjen, og gleder meg til å dele det jeg har på hjertet her ♥

-BNygPJ3Ml9txiFuJ3OS

Bilder fra instagram, dere kan følge meg på @marenthjomoe!
Maren Bjørkli

Search

Bloggdesign

hits