• 26.11.2015, 18:15

Hvordan få instagram på bloggen?

  • Categori: DIY

God kveld! ♥

Jeg fikser ofte småting på bloggen hele tiden, og jeg har derfor bestemt meg for å dele hvordan jeg gjør det for hver gang. Fordi da får jeg et blogginnlegg å publisere, og jeg kan kanskje hjelpe noen på en enkel måte å fikse sitt eget design. 

I dag skal jeg lære dere hvordan å få lagt inn Instagram i sidemenyen på en enkel måte. Det er enklere enn de fleste andre måter å gjøre det på, men den linker desverre ikke direkte til instagram kontoen din. Kan legge ut en slik DIY senere, men denne måten er så enkel og fort gjort at alle kan klare det.

Gå inn på denne lenken: HER! og lag ditt eget design. Det er veldig lett, det eneste du må tenke på er at bildene ikke overskrider tykkelsen på sidemenyen din. Jeg har to bilder i bredden på 70px med ramme på 5px, lengden trenger du ikke bekymre deg over. Det går så raskt at du kan teste flere ganger for å se om du synes det blir fint. 

Når du har koden din så limer du den inn i maleren til designet i bloggen, lim den i kodene til sidemenyen der du ønsker den. Jeg har den under kategorier og arkiv kodene, og da havner den under kategori og arkiv på bloggen også.

Håper dette hjalp deg litt, hvis det er noe du lurer på er det bare å legge igjen en kommentar! ♥

Maren Bjørkli

Search

Bloggdesign

hits