• 27.11.2015, 14:47

Today´s details


God dag skjønne leser! ♥

Denne helgen blir en festhelg, selv om jeg skulle ønske at det var en leksehelg. I dag skal jeg jobbe, og så rett i brusdag etterpå. I morgen skal jeg jobbe, så skal jeg på julebord. Og på søndag skal vi feire bursdagen til broren min som blir 14år på tirsdag. Det blir en utrolig sosial helg, med masse som skjer hele tiden. Jeg får bare bite tennene sammen og jobbe med skole når jeg har tid. 

I dag har jeg bare fikset meg, og tatt noen kjappe bilder til bloggen. Har planlagt bursdagsantrekk som jeg kan ha under uniformen, that´s a first! Og i skrivende stund lakker jeg neglene sølv glitrete for å matche antrekket, og hører på julemusikk. Det er litt tidlig enda om du spør meg, men jeg fikk en trang til jul med Michael Bublé da jeg satt og sminket meg. Herregud, jeg får alltid julestemning for tidlig også er jeg lei når julen kommer.

Nå skal jeg lese til særemne i noen timer, før jeg skal ned til byen og kjøpe bursdagsgave til venninnen min og jobbe. Heldigvis jobber jeg på senteret, så da er det kort vei fra shopping til jobb. Hva skal du i helgen? ♥

 

Neglelakk fra ciaté i fargen fit for a queen // ring fra hm // klokke fra Daniel Wellington


 

Vi snakkes i morgen fininger, skal få til et design innlegg i hvertfall ♥ Så det er bare å følge med hvis du vil vite hvordan du lager kategori og arkiv knappene som jeg har i sidemenyen!

 

Lisa Rørvik

27.11.2015 kl. 14:56
Høres ut som det blir en bra helg, kos deg masse kjempe fint bilde av deg :)
Maren Bjørkli

Search

Bloggdesign

hits