• 13.07.2015, 17:37

Dagens antrekk


Hei igjen! ♥ 

Jeg titter innom igjen i dag jeg, har sittet med bloggen helt siden jeg blogget tidligere i dag. Viste seg at jeg savnet det litt likevel. I dag har jeg fått unnagjort litt forskjellig. Jeg har vært hos optikeren og testet synet, trengte ikke briller så det var jo greit. Etter det dro jeg til tannlegen for å sjekke tennene, og det var null hull og sterke tenner. Da det var gjort dro jeg hjem og begynte med bloggingen. Jeg tok noen bilder ute, til mange innlegg. Jeg har planlagt innlegg i fremtiden, og skrevet litt på forskjellige innlegg. Det blir i hvertfall flere innlegg fremover! ♥

Om bare noe minutter kommer mamma hjem, og da skal vi til Tønsberg for å spise middag. Gleder meg masse til det! ♥ Jeg og mamma er alene hjemme, og da er det selvfølgelig lov å kose seg litt ekstra. Hva skal du i dag?


 

Jeg prøvde å ta noen antrekksbilder ute, men vet ikke helt om de ble så bra. De ble tatt ganske fort, og med dårlig lys.. Før prøve mere neste gang ♥Sko fra Toms // Bukse fra HM // Topp fra HM // Jakke fra NewYorker // Briller fra RayBan // Hårpynt fra HM

  • 12.05.2015, 14:57

Unblogged


God dag søtinger! 

For tiden har jeg begynt å føle meg litt mer vel i det jeg går kledd i, noe som er litt rart for jeg har ikke endret meg noe. Jeg tror jeg har fått et lite selvtillitsboost av så mange fine kommentarer på bloggen, så tusen takk for det! Gleder meg til å jobbe mer med bloggen så den kanskje kommer seg høyere opp på blogglistene. 

Nok om det, i går hadde jeg egentlig planer om jumpsuit og kimono, men det ble nok ikke slik. Jeg hadde allerede tatt på meg alt, og så gikk jeg ut for å kjenne på temperaturen.. Det var visst litt kaldt enda for å gå med sommerklær, eller det var ikke for kaldt men jeg er så redd for å få gåsehud hvis jeg fryser. Jeg synes det er så stygt, og da vil jeg ikke akkurat gå rundt med det på beina så alle ser det hele dagen. Ja dere skjønner. Jeg gikk heller derfor for noe litt varmere, men allikevel litt lyse farger fordi det er vår. Elsker våren, den gir meg så mye glede og motivasjon! 

 

bukse HM // topp HM // cardigan New Look // sko HM // klokke Daniel Wellington

 

  • 08.05.2015, 19:33

17. Mai antrekk


inneholder annonselenker

God kveld til alle! 

Nå nærmer det seg 17. Mai og det begynner å bli dårlig tid til å finne ut hva man skal ha på seg. Jeg hadde akkurat dette problemet hvert år før, men nå er jeg så heldig at jeg har bunad. Jeg liker fortsatt å se etter ting som kunne passet til 17. Mai, og jeg elsker jo generelt å se på klær (men hvem gjør vel ikke det?). Nå har jeg akkurat vært innom min favoritt butiik HM og satt sammen 3 antrekk som kan passe til 17. Mai feiringen. Jeg prøvde å se etter noe som ikke er for utfordrene, og kjoler som er lange nok til at ikke rumpa nesten syntes. Altså man skal ikke være horete på 17. Mai.

I tillegg passer antrekkene like godt på kvelden som på dagen, de er altså både barnevennlig, familievennlig og festvennlig. Håper du liker noen av plaggene, jeg fikk i hvert fall et elsk for korall skoene, den blå kjolen og halskjedet med knyting i nakken. 

Kjole 199kr HER // Halskjede 49,50kr HER // Skulderveske 199kr HER // Jakke 399kr HER // Sko 299kr HER

Kjole 199kr HER // Halskjede 129kr HER // Kåpe 499kr HER // Sko 199kr HER // Veske 399 HER

Kjole 299kr HER // Kåpe 399kr HER // Smykke 149kr HER // Veske 149kr HER // Sko 499kr HER

Likte du noen av plaggene? La meg få vite hva du likte eller ikke likte i kommentarfeltet! 


#17. Mai #Mai #antrekk #mote

  • 03.05.2015, 16:33

Dagens antrekk


Hei hei! 

God ettermiddag til deg, hadde egentlig tenkt til å komme med et innlegg på morgenen i dag, men slik ble det ikke. Jeg tok til og med bilder til det og alt, det kommer derfor i morgen i steden. Jeg og kjærsten min lagde i dag (han lagde) verdens beste frokost, ahh får vann i munnen bare av å tenke på det. Etter frokost dro jeg for å ta sol med mamma og etter det dro vi en tur på Traktern, de har serriøst byens beste kaffe. Da vi var ferdige der avtalte vi at vi skulle spise kina mat i kveld, og jeg gleder meg allerede. Da jeg sa hadet til mamma dro jeg og kjærsten min på tur for å ta noen bilder, jeg har jo som sagt blitt helt frelst av det. Elsker å gå rundt å se etter motiver. Vi kom faktisk nesten akkurat hjem, og nå sitter jeg her og har sett gjennom alle bildene og skal snart spille et bilspill som jeg sikkert taper i. Ønsk meg lykke til! 


Dagens antrekk består for det meste av sort, og comfy plagg. Jeg kjenner at jeg angrer litt for at jeg valgte sort, det er så utrolig varmt! Jeg ble svett av å bare stå stille, deilig. 

Bukse fra BikBok HER // Topp fra hm HER // Jakke fra hm utsolgt // Klokke HER // Klokke rem HER // Sko lignende HER


Kjente at jeg måtte ha med noen BEHIND THE SCENES etter at jeg gikk igjennom bildene, det var jo Niklas som tok bildene. Når jeg står å prøver å finne ut hvordan jeg skal stå, så gjør han andre ting. For eksempel tar han stygge bilder av meg eller bilder av noe helt annet, som noen ganger kan være så uklart at det ikke synes hva det er. HERE WE GO! 

#colatiss (veldig festlig altså!)

#gravidmage #dobbelthake

#OMG #rødboble

  • 01.05.2015, 14:13

Unblogged


Hei hei, og god fredag!! 

I går kjørte vi faktisk en del, men kom aldri frem noe sted. Det var kø store deler av veien hjem fra drammen, så var egentlig en veldig slitsom tur på hele tre timer frem og tilbake. Da vi kom hjem var vi så slitne at vi bare la oss for å sove, og i dag tidlig da vi våknet var det bare å pakke og sette oss i bilen igjen. Vi er på besøk hos moren til Niklas og samboeren hennes, det er så koselig! Etterpå skal vi grille og kose oss hele kvelden, så skal passe på å ta litt bilder. Vi har akkurat hatt en liten runde med badminton, og det blir nok noen til senere. Kikker innom senere i dag/kveld. Kos dere masse videre i dag og utover kvelden! 


Da jeg var i Tønsberg for noen dager siden kjøpte jeg så sykt mye klær og andre ting, jeg kjøpte blandt annet genseren og buksen under. Jeg har begynt å bry meg litt mer om komfort enn det å se perfekt ut, noe som kanskje er litt negativt. Men føler buksen kan styles både opp og ned, men akkurat med den genseren så ble det ganske mye ned. Men herregud, se så kul den er! HAHA, da jeg så den måtte jeg bare ha den. De hadde en annen som var sykt mye kulere, men de hadde den kun i xs og det blir litt lite. 

Okei, fant ut at man ikke kan se genseren så bra på bildene.. Det står oops! på den, også er det tre minions som henger ned fra s-en. Elsker minions!

Chinos fra hm HER // genser fra NewYorker // sko fra New Balance

  • 21.04.2015, 19:58

Dagens antrekk


I dag har jeg hatt en relativt rolig dag, som egentlig er litt deilig men også veldig stressende når jeg har så mye å gjøre. Jeg sluttet på skolen litt tidligere enn forventet, noe som var kjempe deilig! Jeg dro innom jobben for å fikse noe rett etter skolen, og så videre til banken hvor det alltid kommer opp noen problemer. Heldigvis gikk det i orden til slutt, tror jeg.. Jeg kom meg hem etterhvert, og da satt jeg meg ned for å jobbe med blogget litt før det bar videre til min andre jobb. Jeg jobber jo som danseinstruktør én gang i uken, noe som egentlig bare er et herk for å være ærlig. Men skal ikke klage, jeg har jo ikke mer enn frem til sommeren igjen der oppe. Kjærsten min hentet meg på jobb akkurat klokken syv, og nå sitter jeg her. Skal snart begynne å øve til prøve i kjemi, og så skal jeg legge meg litt tidlig i dag. Kos!


Dagens antrekk bestod av ganske basic hvit og svart. Kommentaren fra mamma da jeg gikk ut døra var "prøver du å leke rik i dag da?", selvfølgelig på grunn av pikétrøya. Må bare le fordi den koster 99,- på hm, haha :)

 

Bukse HER // Piké HER // Klokke HER // Sko HER

Maren Bjørkli

Search

Bloggdesign

hits