• 27.11.2015, 14:47

Today´s details


God dag skjønne leser! ♥

Denne helgen blir en festhelg, selv om jeg skulle ønske at det var en leksehelg. I dag skal jeg jobbe, og så rett i brusdag etterpå. I morgen skal jeg jobbe, så skal jeg på julebord. Og på søndag skal vi feire bursdagen til broren min som blir 14år på tirsdag. Det blir en utrolig sosial helg, med masse som skjer hele tiden. Jeg får bare bite tennene sammen og jobbe med skole når jeg har tid. 

I dag har jeg bare fikset meg, og tatt noen kjappe bilder til bloggen. Har planlagt bursdagsantrekk som jeg kan ha under uniformen, that´s a first! Og i skrivende stund lakker jeg neglene sølv glitrete for å matche antrekket, og hører på julemusikk. Det er litt tidlig enda om du spør meg, men jeg fikk en trang til jul med Michael Bublé da jeg satt og sminket meg. Herregud, jeg får alltid julestemning for tidlig også er jeg lei når julen kommer.

Nå skal jeg lese til særemne i noen timer, før jeg skal ned til byen og kjøpe bursdagsgave til venninnen min og jobbe. Heldigvis jobber jeg på senteret, så da er det kort vei fra shopping til jobb. Hva skal du i helgen? ♥

 

Neglelakk fra ciaté i fargen fit for a queen // ring fra hm // klokke fra Daniel Wellington


 

Vi snakkes i morgen fininger, skal få til et design innlegg i hvertfall ♥ Så det er bare å følge med hvis du vil vite hvordan du lager kategori og arkiv knappene som jeg har i sidemenyen!

 

 • 26.11.2015, 14:53

"verdensproblemer"


I dag har jeg løst verdensproblemer, føles det som. Eller rettere sagt så føltes det ut som at min verden raste sammen, og at jeg måtte fikse det. Det ble masse surr og frem og tilbake, men det ordnet seg heldigvis etter hvert. Det værste er at alle som fikk høre om dette "problemet" synes jeg var teit eller lo av meg, og jeg forstår det nå som jeg tenker over det. 

Jeg hadde time i dag for å fikse vippene mine, altså ta extentions. Jeg har gledet meg i to uker til dette, helt siden jeg bestillte timen, og i dag på skolen fikk jeg melding om at flotte Ann som setter vippe extentions er syk. Verden gikk under, jeg begynte nesten å gråte. Herregud liksom! Er det mulig! Jeg føler meg så teit som synes dette var så ille, men akkurat der og da føltes det som om alt gikk under. Etter mye om og men fikk jeg nye time på mandag allerede, og da var jo egentlig problemet løst. Men likevel satt den triste følelsen igjen i meg, og jeg klaget til alle jeg møtte. Jeg er så teit.. 

Nå er i hvertfall timen fikset, og jeg håper Ann blir frisk til mandag for å fikse vippene mine! Ønsker ikke å gå igjennom dette enda en gang, fordi jeg føler meg så utrolig teit at det er ikke mulig. Har noen av dere noen gang følt det slik over det minste problemet ever? ♥ 

Dagens planer ble satt av til litt blogging og lesing til særemne isteden, noe som egentlig er ganske greit. Jeg skriver om kvinnerollen i bøkene "Det som ventet meg" og "Tusen strålende soler", kontra kvinnerollen i norske tekster på samme tid. Gleder meg til å bli ferdig, men først må jeg lese ferdig bøkene og lese meg opp på kvinnerollen i Norge på den samme tiden. Heldigvis skal ikke oppgaven leveres før om to uker, så jeg har litt tid igjen. Ønsk meg lykke til! Her er altså et bilde av meg og mine usynlige vipper, har riktig nok ikke på meg mascara, men likevel.
Gleder meg masse til å få de fikset! ♥

 • 25.11.2015, 18:00

Jeg har levd med vold i hjemmet


I dag deler jeg et blogginnlegg som jeg har jobbet lenge med, helt siden før sommerferien. Jeg har jobbet lenge med det fordi det satt veldig langt inne for meg å dele dette, det måtte mange tårer til og mye forberedelser for å kunne klare å trykke publiser. Jeg har brukt lang tid på å formulere meg, og håper jeg har formulert meg slik at alle forstår. Jeg har valgt å stenge kommentarfeltet i denne blogposten, fordi jeg ikke orker å få noen kommentarer på dette temaet. Hvis det er noe du virkelig ønsker å dele med meg, så er det fullt mulig å sende meg en mail om det likevel. Vi må støtte hverandre og stå sammen! ♥


Jeg har levd med vold i hjemmet, jeg har levd med psykisk vold. Jeg har vært vitne til psykisk vold av andre, og helt siden barndommen psykisk og fysisk vold av moren min. Jeg var vitne til at moren min ble kalt feit, hore, støgga og mange andre ting, og jeg kunne ofte høre slagene henne fikk og brølingen fra faren min om kveldene. Det første jeg husker av dette var at faren min var forbanna for småting, og at jeg ble sendt på rommet mitt i flere timer, opptil et døgn av gangen. Jeg husker godt en gang jeg åpnet en kjeks pakke for min 3 år gamle bror, som selvfølgelig trodde jeg skulle ta den fra han, og derfor ble jeg sendt på rommet til morgenen etter uten middag og uten kveldsmat. Jeg husker mamma snek seg inn på rommet mitt med kald macaroni med litt ost og vann til meg for at jeg ikke skulle få mageknip, men det var allerede for sent. Jeg husker hun prøvde å gjøre alt for at han skulle slippe meg ut, men det ville han ikke.

Det ble værre med årene, jeg listet meg rundt i huset, var redd for å si noe galt, var redd for å ta meg mat uten å spørre først, var redd for å ha med noen hjem. Jeg fikk høre hver eneste dag at vi var feite, at broren min var feit og at mammaen min var ei horeku. Jeg hatet faren min allerede i sjette klasse, men levde fortsatt på de fine stundene. Og det er det man gjør, man lever så utrolig lenge på de fine stundene og sier til seg selv "det skjer ikke igjen vetdu" og "dette var siste gangen". Han lovte oss at det var den siste gangen.

Jeg hadde aldri med meg noen hjem, i så fall var det et engangstilfelle. Den eneste venninnen jeg hadde med meg hjem var Hanna, og vi satt oss alltid ute i gangen i blokka vi bodde i. Hun visste godt om situasjonen min, jeg kunne ikke sjule noe for henne. Første gangen hun var med meg hjem var han sørpe drita, og han prøvde å dytte meg ned trappa fordi jeg var "frekk i kjeften". Men jeg var 12-13 år, og trodde jeg var kul. Det var aldri noe jeg gjorde igjen! Hanna var den jeg kunne ringe til, hun var den jeg kunne rømme til hvis det var noe, hun var den jeg bodde hos i flere uker av gangen hver gang det hadde skjedd noe. Hun var min klippe, min aller beste venninne!

Etter hvert som årene gikk ble situasjonen verre, det gikk i sirkler. Vi begynte å lære oss tegnene på at det snart smalt, og ventet i en vond og rivende spenning. Jeg gruet meg for å dra hjem, og jeg kunne se så utrolig godt når han snart klikka i vinkel for at det lå en smule på benken, eller noen sa et feil ord eller forsynte seg en gang for mye med middag. Den første gangen jeg ringte til politiet var jeg redd, jeg skalv over hele kroppen og jeg hylte i telefonen. Politiet kom raskt, og de halp oss veldig, føltes det som. Jeg ba mamma om å skille seg fra han, som jeg hadde gjort utallige ganger selv. Vi var igjennom den tøffeste helgen i mitt liv, og likevel virket alt som normalt på mandagen. Jeg tilga aldri faren min for dette. Jeg har ikke snakket med han siden, selv om vi levde i det samme huset lenge etter hendelsen.

Jeg bodde hos Hanna i en og en halv uke etter hendelsen, men måtte flytte hjem igjen etter hvert. Det tok lang tid før jeg sa noe som helst til han, og helt siden den gangen sa jeg aldri noe mer enn det som var nødvendig for å svare på det som ble spurt om. Jeg husker at faren min sa han var lei seg og lurte på hvorfor jeg alltid gikk ned på rommet mitt når han kom hjem. Det gikk litt over et halvt år før det virkelig smalt. Jeg har ikke sett faren min etter dette, annet enn i retten. Jeg øsnker aldri å møte han igjen under noen omstendigheter. Rettssaken er fortsatt ikke over, den blir tatt til lagmannsretten i 2016, og forhåpentligvis ender reisen der.

Jeg har levd store deler av livet mitt på tærne, og redd for å si noe feil. Jeg følte i mange år at jeg aldri ble trodd, fordi mannen som er et monster på innsiden er så utrolig snill og grei på utsiden. Etter den skumleste og værste natten i mitt liv, hvor jeg konstant fryktet for familien min sine liv, følte jeg meg ikke trodd, jeg følte meg tråkket på av alle som skulle "hjelpe". Først da dommen fra tingretten kom følte jeg meg trodd, jeg følte at det værste tiden i livet mitt var over. Jeg tok feil. Den værste delen av livet mitt er fortsatt gående, og den kommer til å være gående i så utrolig mange år. Heldigvis for meg kommer monsteret i denne snille og greie mannen ut så fort han ikke får viljen sin, hvis ikke det skjedde tror jeg aldri at jeg hadde blitt trodd.

Det handler ikke om hvor mye du skal tåle, men hvor lite. Og hvis du føler at noe ikke er greit,
så er det ikke greit! Hva enn du føler så er det riktig for deg, ingen har lov til å si følelsene dine i mot!
Du må sette dine egne grenser! ♥

 • 25.11.2015, 16:15

På´n igjen!


I det siste har ofte tenkt "dette hadde vært er bra blogginnlegg", og nå er jeg lei av å ha tanken uten å kunne gjøre noe med den! Så derfor har jeg igjen startet opp bloggen. Jeg har et veldig turbulent forhold til bloggen, og derfor regener jeg egentlig med at denne perioden er over til jul. Men akkurat nå hadde jeg veldig lyst, så hvorfor ikke??

Det har egentlig ikke skjedd så mye siden sist, altså før sommerferien! Jeg hadde sommerferie med en uke på Gran Canaria og masse jobbing, etter sommerferien har jeg egentlig bare jobbet med skole, vært på jobb og spist. Jeg har fått lappen, jeg jobber fortsatt på det samme stedet som alltid, jeg bor fortsatt hjemme hos mamma og jeg har fortsatt den samme kjærtsen som sist. Det er vel egentlig livet mitt, så nå vet dere alt for å kunne følge med videre! ♥

Jeg har akkurat kommet hjem fra skolen, slutter etter det blir mørkt omtrent.. Det er utrolig kjipt! Heldigvis er det kun på onsdager. Jeg gjorde det jeg alltid pleier å gjøre etter skolen, lufte hundene, gå på do og fyre i ovnen. Og akkurat som alle andre dager så soter jeg til hele genseren min når jeg gjør det. Det er så sinnsykt irriterende og typisk, i hvertfall i dag som jeg har på med en lys rosa genser.. Ikkenoe antrekksbilder i dag nei!

Men ihvertfall, jeg ser frem til bloggingen igjen, og gleder meg til å dele det jeg har på hjertet her ♥

-BNygPJ3Ml9txiFuJ3OS

Bilder fra instagram, dere kan følge meg på @marenthjomoe!
 • 21.09.2015, 18:08

latskap


God kveld! ♥

I dag tidlig stod jeg opp tidlig for å komme meg på skolen for å begynne å øve til en prøve som hadde gått meg hus forbi. Da jeg kom på skolen satt jeg meg på biblioteket og åpnet fagsiden, jeg leste meg litt opp på stoffet og så en ny varsel. Prøven var utsatt til etter høstferien, og jeg er så lykkelig. Alikevel har det ikke blitt like mye blogging i dag som jeg skulle ønsket. Jeg er nemlig hekta på Drop dead diva, og da måtte jeg selvfølgelig se noen episoder da jeg kom hjem. Nå har jeg akkurat ryddet litt på rommet, satt på favorittspillelisten min og satt meg ned med pcen for å blogge og fikse noen andre ting.

Kvelden har blitt donert til bloggen, det vil si komme med ideer og skrive blogginnlegg. Liker å gjøre ferdig flest mulig blogginnlegg hele tiden, og kun ta bilder til de senere. Kanskje jeg rekker å ta noen bilder i dag også før lyset blir borte. Ha en fin kveld videre! ♥ • 13.07.2015, 14:20

Blomster fra egen hage!


Hei igjen! ♥

Nå er det virkelig alt for lenge siden jeg har blogget, og helt ærlig så har jeg ikke savnet det så veldig. Og da tenker vel du; hvorfor begynner du igjen da? Jo, jeg føler at nå fremover så kan jeg kanskje få tid til å blogge litt, selv om jeg noen dager jobber hele tiden, eller skal noe som gjør at jeg ikke får tid. Jeg sa jo da jeg begynte å blogge at det ikke skulle være noe fast, bare en hobby som jeg kunne holde på med når jeg hadde tid. 

Så hva har jeg gjort siden sist? Vel, jeg har ikke gjort så veldig mye. Jeg sluttet å blogge på grunn av eksamen, og kan informere om at den gikk overraskende bra. Jeg kjenner at jeg fortsatt er fornøyd. Da ferien begynte hadde jeg noen dager fri før jeg reiste til Gran Canaria med familien. Kommer vel en film derifra senere. Jeg hadde en utrolig fin ferie, mye sol, bading og en del shopping. Vi var på El Mirador (shopping senter), som definitivt anbefales for alle jenter som reiser ned til Gran Canaria. Da vi kom hjem var jeg rett tilbake i jobb, og har egentlig jobbet en del etter det. Er veldig deilig å holde på med noe i ferien egentlig. Det beste med å ha sommerjobb er vel at jeg alltid har en grunn til å være ren, i og med at sommeren gjør de værste tingene med hygienen til folk. 


 

For en stundt tilbake fortalte jeg at jeg hadde plantet blomser i hagen, nå beynner endelig noen av de å komme. Det er kun en sort så langt som har kommet frem, håper det kommer flere etterhvert. Så i dag var jeg ute å klippte noen av blomstene og lagde en liten bukett til rommet, er så fornøyd med egne blomster! ♥

Nå har jeg i hvertfall bestemt meg for å begynne på dette prosjektet igjen. Jeg kommer nok ikke til å blogge hver eneste dag, men heller når jeg har tid til å lage ordentlige innlegg. Så ønsk meg lykke til, så håper jeg at du stikker innom bloggen min igjen. ♥

 • 14.05.2015, 16:31

Ut på tur!


God ettermiddag!

Nå har vi akkurat kommet hjem fra fisketur/dagstur på hytta, fikk ikkenoe fisk. Jeg fikk riktignok en badebukse på kroken, noe som satte meg helt i CSI modus. Herregud.. Planen i dag var egentlig at vi skulle jobbe med eksamen og skole i dag, men det ble en spontan endring i det som førte oss til Niklas sin hytte for å fiske. Det var veldig koselig, men nå har begge en del skole å ta igjen. Det er litt kjipt, men heldigvis er snart skolen ferdig og da kan begge puste lettet ut til over sommeren. Tror de fleste trenger en pause nå med noe annet enn tidsfrister og masse skolearbeid. Eller hva sier dere?

I kveld skal vi lage taco, en av mine favoritt middager. Gleder meg utrolig mye til det, men tror det er litt fordi jeg er vedig sulten akkurat nå. Skal lage meg litt mat og begynne med skolearbeidet jeg også, Niklas er flink og har allerede begynt. Vi snakkes etterpå!
 • 14.05.2015, 11:18

Through the phone


Hei hei, og god morgen!

Nå er det en liten stund siden vi stod opp, er deilig å endelig kunne sove lenge noen dager! I går ble det desverre ikke så mye blogging som jeg håpet på, men jeg skal nok klare å ta det igjen snart. I dag ble det plutselig en endring i planene fra skolearbeid til fisketur. Det er jo gøy det, og i tillegg får jeg sikkert tatt en del fine bilder! Får håpe at jeg får fisk så jeg kan skryte litt av det etterpå også, men jeg har ikke akkurat store forventninger.

Vel nå skal jeg runde av dette innlegget, fordi Niklas begynner å mase om at vi skal dra. Han har alltid så dårlig tid, men jeg skal ikke klage. Ha en fin fridag, håper dere koser dere masse!

Dagens frokost ble spansk omelett, oboy og noisy! Perfekt combo! Nå sitter jeg å ser på Dr. Phil, er helt sykt hva folk driver med her i verden!

#nomakeup #nofilter

 • 13.05.2015, 15:16

Phew!


Hei hei, og god ettermiddag! 

I dag var det trekk i eksamen, jeg håpet på å komme opp i tysk skriftlig, men kom ikke opp i noe.. Det vil derfor si at jeg kommer opp i muntlig etterhvert, og det er noe jeg synes er utrolig skremmende! Vel det er ikke noe jeg kan gjøre noe med, så får bare ta det som det kommer. Er litt festlig at på ungdomsskolen var det å komme opp i språk verdens undergang, men nå er det det beste faget.

Jeg var ferdig litt tidligere på skolen i dag, så derfor så jeg litt på barnehagetoget før jeg dro hjem. De feirer 17. Mai litt tidlig her, så jah. Etter å ha stått der en stund i stekende sol og svette syklet jeg hjem og skiftet til jumpsuit og kimono, utrolig deilig! Da jeg hadde skiftet og kjølet meg ned litt skulle jeg ta bilder, men jeg kom på at jeg skulle fikse bryna mine. Jeg fortet meg ned til Nina og rakk det akkurat, er alltid like deilig å fikse bryna.

Jeg kom meg hjem igjen og fikk tatt noen bilder, bare litt senere enn forventet. Det er jo så sinnsykt fint vær i dag og utrolig varmt, så jeg må jo bare benytte sjansen! Det er faktisk så varmt at man kan ligge ute i bikini! Kjenner at det får meg til å glede meg litt ekstra til i sommer, og nå er det ikke lenge igjen heller!

Håper alle har hatt like fint vær i dag som meg, og fortsatt har en fin dag og langhelg!! 


 • 12.05.2015, 19:47

Inspirasjon


God kveld alle fininger!

I dagens mattetime satt jeg og drømte meg bort på weheartit, noe jeg gjør ganske ofte egentlig. Det gir meg, som mye annet, mye inspirasjon og motivasjon. Jeg tror det er på grunn av de fine bildene generelt, fordi jeg har ikke noe spesielt tema jeg ser etter. Så dette bildeinnlegget kommer ikke til å ha et tema, er egentlig bare masse forskjellig som kanskje passer for de fleste.

I dag har det gått i ett hele tiden, skolen var som vanlig fra halv ni til halv fire, etter skolen tok jeg sol med Nora og etter det fortet jeg hjem for å spise og gjøre meg klar til jobb. Begynner å nærme seg show på dansingen, så har ikke mye tid igjen for å lære de danser og gjøre alt perfekt, #stressa. I tillegg så har både jeg og Emilie eksamener og heldagsprøver i denne perioden, så det kan bli gøy å se hvordan det ender opp til slutt. Haha!

Nå skal jeg jobbe med litt skole, før jeg skal slappe av med en kopp te og grey's anatomy. Er snart ferdig med alle episodene som er gitt ut, og må innrømme at den siste episoden jeg så var utrolig trist selv om jeg visste at det skulle skje. Skal ikke spoile noe nå, men herregud! Ha en fin kveld!


 

 • 11.05.2015, 20:49

Nytt design og nye muligheter!


God kveld alle fininger! 

Som dere kanskje ser har jeg fått et nytt design! Begynte å bli lei av det andre fordi jeg aldri ble helt fornøyd, men dette nye ser jo så mye bedre ut! Det er ikke helt ferdig enda, men det begynner å komme seg! Skal endre litt med kommentarfeltet og fikse litt i sidemenyen, men det er bare sånn jeg tar underveis. Jeg er så fornøyd nå!

Denne dagen har for det meste gått med til blogging og litt kjærstetid. Jeg fikk følelsen av at han kjedet seg en del den siste timen fordi jeg ble helt oppslukt av å fikse noe på bloggen som jeg ikke fikk til. Har enda ikke fått det til, men jeg prøver fortsatt. Jeg skal ta meg en liten pause fra frustrasjonen til i morgen da, tror ikke jeg orker å skrike til pcen en gang til. Haha. 

Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen, det var så utrolig deilig! Elsker å være nydusjet i morgenkåpe om kvelden. Jeg var ute av dusjen så tidlig at jeg lagde meg en kopp te til og med. Er altfor lenge siden jeg drakk te sist, og jeg som var helt avhengig av det en lang periode. Egentlig litt trist for det er utrolig godt, og veldig mange er utrolig bra for kroppen og natteroen. Akkurat nå drikker jeg en te som heter Intense Mint fra Lipton, den minner meg om hest og stall. Den smaker ikke stall, men jeg drakk det alltid da jeg var i stallen før. Gode tider!

Vel nå skal jeg ikke skravle så mye mer, må begynne å føne håret og gjøre meg klar for sengen. Har fortsatt litt jobb jeg må gjøre før jeg tar kvelden, så jeg får hive meg rundt og sette i gang. Her kommer en liten smakebit på morgendagens innlegg, enjoy og god natt!  • 11.05.2015, 14:23

Antrekk


Hei dere! 

Håper alle har hatt en fin mandag hittil, det har i hvertfall jeg! I dag har jeg egentlig ingen planer, så jeg tror jeg skal jobbe litt med bloggen og slappe av med en fin serie. Gårsdagen endte opp med en god middag og koselig kveld med kjærsten og hans familie. Etter vi hadde vært å tatt bilder dro vi for å spise middag, og så dro vi tilbake til meg igjen. En utrolig deilig dag, men litt kjedelig å skrive om her på bloggen. 

Denne uken er det eksamenstrekk i skriftlig på onsdag, gruer meg litt til det. Jeg håper av alle ting at jeg kommer opp i tysk skriftlig fordi da slipper jeg å sitte hele langhelgen å øve. Jeg vil egentlig ikke opp i muntlig, men da får jeg i hvertfall en sjanse til å slappe av en stund til. Vi får se hvordan det går, og jeg må jo bare fullføre uansett hva jeg kommer opp i. Lykke til til alle dere andre som også er i eksamensperioden nå!

Er forresten veldig hyggelig å se at en del av dere har begynt å kommentere innleggene mine, jeg svarer på alle kommentarer. Det er veldig hyggelig å se hvem som leser bloggen, og jeg legger merke til at jeg har noen faste som kommenterer innleggene jeg legger ut. Gir meg mye motivasjon og glede!

Jakke lånt // topp BikBok // bukse BikBok // boots HM

 • 10.05.2015, 14:19

Sol og snart sommer!


Hei skjønne dere!

Det er ikke akkurat ofte jeg blogger fra mobilen, og jeg har ikke planer om at det skal bli en greie heller. Jeg elsker muligheten, men føler ikke at jeg får oversikt over hvordan innleggene ser ut gjennom mobilen. Akkurat nå får det bare gå. I skrivende stund befinner jeg meg et sted mellom Horten og Tønsberg, aner ikke helt hvor jeg er egentlig. Jeg er med Niklas for å klippe gress, og helt ærlig er det veldig gøy. Det å se han kjørende rundt på en gressklipper som humper og kveler seg hvert andre minutt er veldig gøy! Hahah. Jeg sitter riktignok bare i bilen og ler fordi her er det varmt.

I mens jeg har sittet her har jeg kart å laste ned en haug med foto apper som jeg har planer om å teste ut for å vise dere. Jeg gleder meg veldig til det, for jeg vet at det kommer til å falle i smak hos mange. Jeg er som mange andre utrolig glad i lette løsninger når det kommer til å redigere bilder, og da er det utrolig greit med for eksempel en lett mobil app. Jeg kommer tilbake til det litt ut i uken som kommer tenker jeg. Ellers i dag står det på planen å kose meg i solen, jobbe litt med bloggen, spise middag hos Niklas og lage et oppskrift innlegg til i kveld! Gled dere!

Dere får kose dere videre i dag, håper det er sol der dere er også! Her er det i hvert fall full sol og nesten helt blå himmel, deilig!

Enda et bilde av blomstene jeg fikk av min bedre halvdel i går. Så fine! Jeg ble så utrolig glad! Dette bildet la jeg ut på instagram, følg meg på @marenbjorkli

#selfie #selfish #sol #sommer #smile #flower

 • 09.05.2015, 20:19

God kveld!


I dag har jeg fått gjort så mye, og det føles så deilig. Gårsdagen ble litt for stressende for meg, så i dag tidlig lå jeg og Niklas i sengen lenge og bare snakket og slappet av. Da vi bestemte oss for å stå opp var frokosten på bordet allerede. Jeg fikk faktisk pizza til frokost, følte meg sykt bortskjemt da jeg fikk akkurat det jeg ville ha og mamma lagde en pizza til meg. Men jaja.. Da alle var ute av huset tok Niklas og jeg frem vaskesakene og vasket hele huset, var sykt deilig å se at det ble rent her. Det eneste som er kjipt med å vaske er at det tar tid og at jeg lukter klor etterpå. Kan vel ikke akkurat unngå det med tiden da. Hva har du gjort i dag?

Da vi var ferdige med å vaske dro Niklas en tur på butikken, og han ville ikke ha med meg. Det gjorde meg egentlig litt sur, og jeg visste ikke hva jeg hadde gjort galt. Da han kom hjem skjønte jeg det, han hadde nemlig vært og kjøpt hvite roser til meg. Han er så søt at det gjør vondt inni meg! Jeg elsker hvite roser mer enn noen andre blomster, og det har jeg klart å presse inn i hodet hans. Haha. Nå har vi akkurat spist middag, og jeg synes det var så godt at jeg bestemte meg for å legge ut oppskriften til middagen i morgen. Gleder meg! Kos dere masse denne lørdagskvelden! • 08.05.2015, 14:27

Travelt liv!


Hei igjen!! 

Føler det er en evighet siden jeg har blogget, selv om det kun er to dager siden. Jeg liker å ha noe å blogge om og de to siste dagene hadde det kun blitt kjedelige innlegg fordi jeg egentlig ikke hadde tid. På Onsdag ble jeg ringt av jobben så derfor hadde jeg ikke mulighet til å blogge i det hele tatt.. Og i går filma jeg et skoleprosjekt med Jenny og Hanna i klassen, så da gikk mye av dagen med til det. I tillegg har det regnet hele uka så jeg har ikke akkurat hatt så mye motivasjon..

Men i dag er jeg tilbake! Det kjennes så godt! Jeg hadde min siste prøve i tysk i dag, skrivedag i tysk, huff. Håper det gikk bra siden jeg er litt på vippern, men tror det ordner seg! I dag skal jeg kose meg med Niklas uten noe stress, og i kveld skal vi på kino og se på The Avengers. Gleder meg utrolig mye til det! Håper alle har hatt en fin uke og er klare for en vel fortjent helg! Ha en kjempefin fredag, så snakkes vi kanskje etterpå! 

 • 05.05.2015, 15:47

Dette er min angst


For noen dager siden la Sophie Elise ut innlegget ALT ET SMIL KAN SKJULE, og det ga meg litt inspirasjon. Det er nok mange som har det slik, eller har hatt det slik, at de smiler selv om de har det vondt, er lei seg og sure. Jeg har det slik ofte, selv om det har blitt bedre med årene. Jeg hadde det mer slik før, jeg kunne gå rundt hele dagen og smile, være snill mot andre, og prøve å passe inn. Da jeg kom hjem fra skolen var jeg alene, jeg gjorde leksene mine og satt alene på rommet resten av kvelden. Jeg hadde ingen venner, og hvis jeg hadde det så visste jeg det ikke. Jeg har aldri vært flink med venner, jeg har folk jeg kan snakke med på skolen, men jeg tar omtrent ikke kontakt utover det. Jeg synes det er skummelt, det er min angst.

Årene etter barneskolen ble verre, jeg var så usikker på meg selv at jeg aldri turte å ta kontakt med noen. Det var på ungdomsskolen det var verst, jeg skal ikke gå så mye inn i det, det kan komme senere, men jeg var så usikker. Det var vanskelig å gå på skolen hver dag, jeg gjorde alt for oppmerksomhet for at noen skulle snakke med meg. Jeg var heldig som ikke fikk så mye dritt som jeg burde, folk var flinkere til å snakke om meg på fritiden så jeg ikke visste om det. Nå vet jeg mer, jeg vet mye mer.

Etter ungdomsskolen, faktisk allerede i 10. klasse ble det bedre. Jeg sliter fortsatt med angst og humørsvingninger som noen ville kalt depresjon, men nå har jeg noen å snakke med, noen som hjelper meg i alle situasjoner. Jeg synes det er trist å vite hva folk sa om meg, og vite alle ryktene som gikk og som kanskje fortsatt går. Jeg kan ikke gjøre noe annet enn å se forbi det, og tenke at de som faktisk kjenner meg ikke tror på det. Jeg skulle ønske jeg var bedre til å ta kontakt nå, men på en måte føler jeg meg mer innestengt nå enn tidligere. Det er bare så deilig å vite at det ikke er så mange som kjenner hele meg. Det er kun en person som kjenner hele meg, som vet alt om meg til enhver tid, og for nå ønsker jeg at det kun er denne personen.

Lærere har en tendens til å få vite omtrent alt om elevene sine, læreren min vet mye om meg. Læreren min vet alt jeg sliter meg, og mye av det som har skjedd i livet mitt. Men i motsetninger til andre lærere har ikke min vært støttende eller noen å snakke med. Hun har kjeftet på meg utenfor skolen, faktisk på toget til Oslo for å ikke følge med på ting på skolen. Ikke sånn i timen men om andre ting som lekser, utflukter og prøver, noe jeg har 100% oversikt over. Hun har også fortalt meg at jeg er den mest negative personen hun har møtt, og at jeg finner på ting for å få oppmerksomhet. Det kan ikke være slik at noe faktisk har skjedd med meg, det må være noe jeg finner på og ljuger om for oppmerksomhet. Følelsene en slik kommentar gir deg er ikke gode, og jeg gikk rundt å tenkte over at ingen egentlig ønsket å være med meg etterpå fordi jeg er så negativ. Men jeg er ikke negativ!

Tenk positivt! Du er bedre en du selv tenker, og ikke la en teit kommentar stoppe deg uansett hvem den kommer fra! • 03.05.2015, 19:32

Take me to China


God kveld!! 

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra kinarestauranten med mamma, var så utrolig godt! Jeg var vågal og prøvde noe nytt i dag faktisk, jeg visste at jeg likte det da. Jeg spiser alltid stekte nudler med kylling når jeg er på kinarestauranten, men i dag bestemte jeg meg for å prøve de frityrstekte kongerekene. Det var så utrolig godt at jeg tror vi har en ny favoritt. Da vi var ferdige med å spise så vi på desserter, men droppet det da vi ikke fant noe jeg tåler.. Teite allergi.. Men på den positive siden slapp jeg å bli så mett at jeg ikke hadde orket noe annet enn å ligge på sofaen. 

Etter at jeg er ferdig med å jobbe litt tenkte jeg at jeg skulle sette meg ned med en episode av grey´s anatomy, eller kanskje gå en tur. Jeg vet ikke helt hva jeg har lyst til, det er jo begrenset hvor mange bilder av blomster jeg kan legge ut før noen sier stopp. HAHA! Vel jeg skal i hvertfall kose meg med ett eller annet, dere får ha en fin kveld videre! 

Bildene ble desverre tatt med mobil, men hva gjør vel det? 

 • 02.05.2015, 19:21

Endelig avslappet


God kveld! 

Ble litt lite blogging i dag, føler jeg ikke har gjort noe annet i dag enn å være opptatt eller stressa. Vi startet dagen med egg, bacon og tomatbønner, det var utrolig godt og alt for lenge siden jeg har spist det. Vi kjørte hjemover rett etter frokost, faktisk mer midt i frokosten. Jeg måtte være på jobb 12:30 i dag, og det resulterte i at vi måtte reise kvart på eleve. Jeg synes det å reise så tidlig egentlig er litt slitsomt og utrolig kjipt, spesiellt når jeg har hatt det så utrolig koselig. Vi var hjemme igjen allerede klokken 12 så vi dro innom Trakteren Kaffebar for å drike latte og frappe, det hjalp litt på det å reise så tidlig.

Jeg kom meg på jobb og føler jeg har fått gjort utrolig mye i dag, er så gøy å jobbe lørdager fordi det skjer så mye på senteret. Jeg jobbet helt til stengetid, klokken 18, og Niklas kom for å hente meg. Er så deilig at han har lappen og kan kjøre meg steder, selv om jeg ikke skal få han til å kjøre meg overalt, kun når vi skal steder sammen. Siden vi kom hjem har jeg vært i kontakt med banken fordi bankkortet mitt har blitt borte i posten, er så irriterende at jeg aldri får noe post.. 

Nå skal vi slappe av litt til med TV, så tenkte vi å gå oss en tur for at jeg kan ta noen bilder. Har blitt helt frelst av dette bildegreiene, men det er jo greit for da har jeg alltid noe å blogge om. Vel nå skal jeg legge bort macen og faktisk slappe av i to sekunder. Håper alle har hatt en deilig lørdag, og får en enda deiligere kveld! 

Foto: Bjørnar Eriksen

 • 01.05.2015, 17:47

Ut på tur!


Gos kveld! 

Nå har vi akkurat kommet inn fra en tur, og det er så utrolig fint her! Jeg tok en del bilder, og jeg ble ordentlig fornøyd med noen av de. I tillegg får jeg så mye mer inspirasjon når andre rundt meg også tar bilder. Her er de jo helt i 100 med å ta bilder, det gir meg så mye når andre også holder på med det jeg liker. Synes det egentlig er litt flaut å ta bilder av alt mulig når ingen andre gjør det og de bare venter på meg. 

Nå er grillen i full fres og om en times tid skal vi nok spise litt god mat, gleder meg. Blir utrolig sulten av at det lukter så godt her, når matlukta kommer så begynner magen å rumle. Det er vel et tegn på at jeg er sulten. Jeg skulle egentlig bare kikke innom og dele noen av bildene jeg tok. Ha en fin 1. mai videre! 

 • 29.04.2015, 15:22

For et vær!


God ettermiddag "alle" dere! 

I dag hadde jeg planer om et ordentlig bra innlegg med et sykt fint vårantrekk som jeg har gledet meg til å bruke. Så isteden for det skal jeg fortelle hvorfor det ikke ble som jeg tenkte. Jeg sluttet på skolen og skulle bare innom for å ta litt sol før jeg skulle sykle hjem. Jeg så at skyene begynte å bli mørke men tenkte ikke noe mer over det. 30 minutter senere kom jeg ut fra brun & blid, det pøs regner, hagler og snør litt. Jeg tenker at jeg bare må komme meg hjem, og er glad for at jeg parkerte sykkelen under tak. Jeg sykler oppover bakkene andpusten som bare det, sliter meg oppover, det blir opphold og jeg ser sjansen til å trille sykkelen litt. Det begynner å hagle sekundet jeg går av sykkelen, men nå har jeg ikke noe annet valg enn å bare fortsette å trille opp bakkene. Jeg kom meg på toppen og begynte å trille nedover, det kom så mye regn i øynene mine at jeg ikke kunn se hvor jeg sykla. Heldigvis krasjet jeg ikke med noe eller noen. Da jeg var på vei nedover datt den ene løsvippen min av, de holdt i akkurat to dager. Jeg vurderte et sekund å stoppe for å finne den, men tok meg i at jeg ikke kan bruke den når den har ligget på bakken i sølevann uansett.

Da jeg kom hjem hadde jeg fått tilbake migrenen min fra helgen, den sitter i.. Den minste lille ting som kan gjøre deg sliten eller gi vondt i hodet slår til å gir meg migrene. Denne gangen var det kulden og regnet. Jeg skiftet og la tankene om et bra blogginnlegg på hylla, ser heller frem til neste gang jeg klarer å lage noe interressant. Etter å ha skiftet til kosetøy lagde jeg meg litt mat, før jeg skal spise middag om bare en liten time. Det er i hvertfall deilig å være tørr igjen. Nå skal jeg se en episode av Grey´s og så skal jeg begynne å rydde og vaske på rommet mitt. Ha en fin onsdag! 


Maren Bjørkli

Search

Bloggdesign

hits