• 26.11.2015, 18:15

Hvordan få instagram på bloggen?

  • Categori: DIY

God kveld! ♥

Jeg fikser ofte småting på bloggen hele tiden, og jeg har derfor bestemt meg for å dele hvordan jeg gjør det for hver gang. Fordi da får jeg et blogginnlegg å publisere, og jeg kan kanskje hjelpe noen på en enkel måte å fikse sitt eget design. 

I dag skal jeg lære dere hvordan å få lagt inn Instagram i sidemenyen på en enkel måte. Det er enklere enn de fleste andre måter å gjøre det på, men den linker desverre ikke direkte til instagram kontoen din. Kan legge ut en slik DIY senere, men denne måten er så enkel og fort gjort at alle kan klare det.

Gå inn på denne lenken: HER! og lag ditt eget design. Det er veldig lett, det eneste du må tenke på er at bildene ikke overskrider tykkelsen på sidemenyen din. Jeg har to bilder i bredden på 70px med ramme på 5px, lengden trenger du ikke bekymre deg over. Det går så raskt at du kan teste flere ganger for å se om du synes det blir fint. 

Når du har koden din så limer du den inn i maleren til designet i bloggen, lim den i kodene til sidemenyen der du ønsker den. Jeg har den under kategorier og arkiv kodene, og da havner den under kategori og arkiv på bloggen også.

Håper dette hjalp deg litt, hvis det er noe du lurer på er det bare å legge igjen en kommentar! ♥

  • 30.04.2015, 19:34

DIY - bilderammer

  • Categori: DIY

Hei hei!! 

I dag har jeg gjort så mye gøy. Kjærsten min har jo bursdag i dag, og han har fått lappen! Gleder meg til å bare være med han i hele dag og forhåpentligvis kjøre litt, haha. Jeg forteller mer om dagen senere, nå over til hva dette innlegget egentlig skulle handle om. 


For noen dager siden var jeg på loppemarked og kjøpte noen rammer med bilder til kun 5kr. Jeg tenkte at jeg skulle male de og henge de på rommet, og i går fikk jeg endelig gjort det. De ble så utrolig fine også!!

Det du trenger er maling, noen rammer, pensler og et underlag du kan male på uten problem.

Det eneste du gjør er egentlig å velge maling og så male rammene. Jeg brukte to lag med maling, og ble utrolig fornøyd. Jeg ønsket ikke at malingen skulle dekke treverket 100%, jeg ønsket kun litt farge på rommet mitt som er nesten helt hvitt. Jeg legger ut et bilde når jeg har hengt opp bildene litt senere.

Etter du har malt lar du malingen tørke i noen timer og så er de klare til å henge opp. Noe nytt på rommet, som gir litt farge og gjør det hele litt mer interresant.

Det ble litt dårlige bilder fordi da jeg var ferdig og malingen var tørr hadde det plutselig blitt mørkt, haha. Ha en fin kveld videre! 

  • 28.04.2015, 15:49

Nytt på rommet

  • Categori: DIY

Hei hei! 

I dag har jeg hatt en utrolig lang dag på skolen. Tirsdag er den lengste skoledagen jeg har i løpet av uka, den varer fra 0830 til 1530. I tillegg til at det er den lengste dagen har jeg kun realfag hele dagen, matte, fysikk, teknologi og forskningsfag og kjemi. Pfew! Litt senere i dag skal jeg på jobb, i dag er det kun dansing i en time fra 17-18, det er så deilig når det ikke er så lange dager. Etter jobb skal jeg jobbe litt med historie og lage et innlegg som kommer litt senere i dag. Ha en fin ettermiddag!


For et år siden snart så var jeg på stranda og fant steiner og forskjellige skjell for å lage et lite pyntefat på rommet mitt. Det ble dessverre aldri noe av før nå, haha. Jeg var på søstrene grene og fant både fatet og vasen. Jeg har plantet en del forskjellige blomster i hagen, så når de blomstrer skal jeg ha en og en blomst i vasen. Men den må nok stå tom en stund til dessverre. Da jeg fant vasen og fatet kom jeg på steinene som bare lå hjemme og samlet støv, så jeg kjøpte begge og bestemte meg for å utføre det jeg hadde planer om for et år siden. Og slik ble resultatet:

Beklager dårlige bilder, skjønner ikke hva som har skjedd med kameraet eller lyset.. Dette er jo veldig lett å lage:

1. Finn steiner, skjell og andre ting du ønsker å pynte med.

2. Kjøp eller finn et fat hjemme, og legg "pynten" slik du vil ha den på.

3. Dekorer med et lys, en vase, blomster eller ikkenoe hvis du ønsker det.

Ha en super dag! 

Maren Bjørkli

Search

Bloggdesign

hits