• 14.07.2015, 18:08

My new shoes!


God dag! ♥

Jeg har lenge ønsket meg TOMS-liknende tøysko i blekrosa, men har aldri funnet noen jeg har fallt helt for. Det finnes mange like tøysko som TOMS, NewYorker har noen som er nesten identiske, men det er ingen i akkurat den fargen. Så da jeg var på Nordby senteret her om dagen og så at det var tilbud på TOMS i tillegg til at jeg betalte i svenske måtte jeg slå til! Jeg er ikke en person som må ha merke, jeg er ofte mer glad i fake, men har allikevel en del merkeklær. Det går mest i sko, jakker og klokker. Den originale er som regel best. Jeg har lenge prøvd å finne liknende, som er litt billigere, men nå klarte jeg ikke lete lenger, og drømmeskoene ble mine! ♥

De er så utrolig gode å gå i, og jeg har ikke anntydning til gnaksår. De er utrolig søte, og jeg sukker litt hver gang jeg tar de på. Er akkurat som å være forelsket! De var riktig nok litt rare i størrelsen, for 38-39 passer meg vanligvis. Men her var 39 alt for lange, men passe rundt foten og 38 riktig lengde men litt trange rundt foten. Jeg gikk for 38, og sliter heller litt med å ta de på de første ukene. Gruer meg allerede til skoene blir slitt ut.. ♥


Hva synes dere? ♥

  • 20.04.2015, 15:31

springtime-nailpolish


Inneholder annonselenker


Endelig er våren her! Den er så nydelig, alt blir lysere, bedre og mer fargerikt. Våren er virkelig tiden for å leke seg med både lyse og mørke farger. Jeg liker best å leke meg med neglelakk, spesielt nå på våren. Jeg har perioder hvor jeg alltid har på neglelakk, men også perioder hvor jeg bare lar neglene hvile for å bli fine igjen. Neglelakk sliter jo faktisk en del på neglene i lengden, for min del blir neglene tynnere og gule. Det går heldigvis fort over igjen, men nå over til innlegget! 

1. Mint Candy Apple: Denne fargen er bare helt nydelig! Jeg lette lenge etter en perfekt mintgrønn farge som denne, og da jeg fant den kunne jeg ikke gjøre noe annet enn å kjøpe den. Jeg har brukt den mye, men det kjipe er at mintgrønn ikke passer til alt..

♥ 2. Blanc: En hvit neglelakk er et musthave for alle jenter, det var en stor trend i fjor og jeg tror den holder seg i år også. Hvite negler er så fint i tillegg, det er så elegant og classy, og det passer til alt.

♥ 3. Bahama Mama: Dette er egentlig en farge som passer bedre om høsten, men fargen er så fin og definitivt min favoritt, derfor måtte den med. Jeg elsker denne mørke burgunder fargen, spesielt til et kjedelig antrekk som jeans, sneakers og en t-skjorte. For meg er denne neglelakken en allyear-musthave-savior. 

♥ 4. Tart Deco:Dette var venninnen min og min sin favoritt neglelakk i fjor. Jeg personlig er litt skeptisk til oransje neglelakk og alt oransje generelt, men akkurat denne fargen liker jeg. Den tipper egentlig litt over på en sommerfarge fordi hvis du er litt brun ser du enda mer brun ut med denne.

♥ 5. Muchi, Muchi: Selvfølgelig måtte denne fargen med, en lys rosa neglelakk for deg som bare ønsker fine blanke negler som ser naturlige ut. Jeg personlig elsker denne fargen fordi det ikke syntes om man søler, noe jeg lett får til når jeg lakker neglene. 

Maren Bjørkli

Search

Bloggdesign

hits