• 11.05.2015, 18:11

Jeg har testet fotoapper!


Hei fininger! 

I dag har jeg sittet en stund og testen noe fotoapper, og det har jeg selvfølgelig tenkt til å dele med dere. Jeg som mange andre liker å redigere bilder, og noen ganger er ikke filtrene på instagram nok. Det finner 1000 forskjellige apper for å redigere bilder på mobilen, men det er et slit å finne den beste. Jeg personlig har allerede funnet min favoritt, men har nå tatt meg tiden til å finne noen flere apper som kan falle litt mer i smak hos andre. Jeg har også funnet noen apper som gjør flere morsomme ting enn å redigere lys og filter. Let's go! 


Aviary
Jeg starter med min personlige favoritt. Jeg bruker dette programmet til å redigere lys, filter og fargetoner. Du kan også gjøre andre ting som å sette på rammer, klistremerker, tekst og mye mye mer. Jeg føler at denne redigerings-appen er et must for alle som holder på med instagram, og ønsker å legge ut fine bilder. Så anbefaler alle å sette seg inn i denne appen!


PhotoWonder
Denne appen har blitt veldig populær, og derfor ønsket jeg å teste den ut. Den har mange forskjellige effekter og filtere akkurat som Aviary, men det som er spesielt med denne appen er at den redigerer bort ting du ikke vil ha med og gjør huden glattere, brunere og det du ønsker. Jeg føler at bildene fort ser veldig redigert ut med denne appen, men er man flink og setter seg ordentlig inn i den kan bildene bli veldig fine!

Water Effect
Denne appen var faktisk veldig morsom, den gjør om hvilket som helst bilde du ønsker til noe som ser ut som at det speiler seg i vannet. Det kan fort gjøre bildene utrolig kule, spesielt hvis bildene er gode. Jeg synes det fungerte best med ting og objekter, ikke like mye med mennesker.


EyeColor
Jeg satt utrolig lenge å holdt på med denne appen, for den klarte faktisk å redigere øyenfargen. Det så riktig nok som oftest utrolig fake ut, men det går jo an å få det til bra! Jeg tror faktisk at jeg kommer til å bruke denne appen i senere tid, fordi jeg elsker å ha litt grønne øyne.PhotoCollage
Navnet sier vel alt, i denne appen kan du lage kollasjer. Dette er noe jeg også føler er et must når man holder på med instagram. Med denne appen kan man for eksempel legge ut antrekksbilder, detaljbilder og andre ting på instagram. Elsker å fikse og ordne med kollasjer. Du kan også redigere bildene i appen, men jeg føler at det blir litt mye.


Håper du likte innlegget, legg gjerne igjen en kommentar med hvilken app du ønsker å prøve ut. Ha en fin mandag videre! 

  • 04.05.2015, 16:02

bildedryss - flowers


God ettermiddag!!

I dag fikk jeg det helt plutselig travelt, eller egentlig ikke men fikk ikke tid til å ta noen bilder til bloggen. I dag tidlig tror satt jeg nok rekord med å dusje og fikse meg. Jeg hadde ikke planer om å dusje eller fikse meg fordi jeg skulle ha gym, så jeg bare lå i sengen hele morgenen for å slappe av. Da jeg endelig dro meg selv opp av sengen følte jeg meg kjempedårlig og måtte løpe opp på badet. Jeg fant ut at det ikke var så lurt å ha gym av likevel, og fant derfor ut at jeg burde dusje før skolen. Jeg ser på klokken, 07.30, jeg har tre kvarter på å jage Vebjørn ut av dusjen, dusje, sminke meg, føne håret, rette håret og spise. Jeg bestemte meg for at jeg skulle rekke alt og være klar til senest 08.10. Jeg rakk det fint og var utrolig stolt, i og med at jeg er en person som bruker lang tid på morgenen fordi jeg somler så mye. Da jeg var ferdig stod Niklas på utsiden, han kjørte meg til skolen i dag fordi det regnet, utrolig deilig med førerkort!

Jeg fikk gjort en del skolearbeid på skolen i dag, og i tillegg satt jeg igjen to timer etter skolen for å få gjort noe mer. Synes slike produktive dager er utrolig deilig! Nå skal jeg bare være med Niklas hele dagen, tror nok at vi finner på noe morsomt. Er litt rart at vi kan være sammen hele tiden og allikevel aldri gå tom for noe å snakke om eller gjøre. Den følelsen er veldig betryggende! Håper alle har hatt en fin start på uka

Her kommer det noen bilder jeg tok i går da vi gikk tur, er så utrolig mange fine blomster som har kommet nå!

Maren Bjørkli

Search

Bloggdesign

hits