• 30.04.2015, 19:34

DIY - bilderammer

 • Categori: DIY

Hei hei!! 

I dag har jeg gjort så mye gøy. Kjærsten min har jo bursdag i dag, og han har fått lappen! Gleder meg til å bare være med han i hele dag og forhåpentligvis kjøre litt, haha. Jeg forteller mer om dagen senere, nå over til hva dette innlegget egentlig skulle handle om. 


For noen dager siden var jeg på loppemarked og kjøpte noen rammer med bilder til kun 5kr. Jeg tenkte at jeg skulle male de og henge de på rommet, og i går fikk jeg endelig gjort det. De ble så utrolig fine også!!

Det du trenger er maling, noen rammer, pensler og et underlag du kan male på uten problem.

Det eneste du gjør er egentlig å velge maling og så male rammene. Jeg brukte to lag med maling, og ble utrolig fornøyd. Jeg ønsket ikke at malingen skulle dekke treverket 100%, jeg ønsket kun litt farge på rommet mitt som er nesten helt hvitt. Jeg legger ut et bilde når jeg har hengt opp bildene litt senere.

Etter du har malt lar du malingen tørke i noen timer og så er de klare til å henge opp. Noe nytt på rommet, som gir litt farge og gjør det hele litt mer interresant.

Det ble litt dårlige bilder fordi da jeg var ferdig og malingen var tørr hadde det plutselig blitt mørkt, haha. Ha en fin kveld videre! 

 • 29.04.2015, 15:22

For et vær!


God ettermiddag "alle" dere! 

I dag hadde jeg planer om et ordentlig bra innlegg med et sykt fint vårantrekk som jeg har gledet meg til å bruke. Så isteden for det skal jeg fortelle hvorfor det ikke ble som jeg tenkte. Jeg sluttet på skolen og skulle bare innom for å ta litt sol før jeg skulle sykle hjem. Jeg så at skyene begynte å bli mørke men tenkte ikke noe mer over det. 30 minutter senere kom jeg ut fra brun & blid, det pøs regner, hagler og snør litt. Jeg tenker at jeg bare må komme meg hjem, og er glad for at jeg parkerte sykkelen under tak. Jeg sykler oppover bakkene andpusten som bare det, sliter meg oppover, det blir opphold og jeg ser sjansen til å trille sykkelen litt. Det begynner å hagle sekundet jeg går av sykkelen, men nå har jeg ikke noe annet valg enn å bare fortsette å trille opp bakkene. Jeg kom meg på toppen og begynte å trille nedover, det kom så mye regn i øynene mine at jeg ikke kunn se hvor jeg sykla. Heldigvis krasjet jeg ikke med noe eller noen. Da jeg var på vei nedover datt den ene løsvippen min av, de holdt i akkurat to dager. Jeg vurderte et sekund å stoppe for å finne den, men tok meg i at jeg ikke kan bruke den når den har ligget på bakken i sølevann uansett.

Da jeg kom hjem hadde jeg fått tilbake migrenen min fra helgen, den sitter i.. Den minste lille ting som kan gjøre deg sliten eller gi vondt i hodet slår til å gir meg migrene. Denne gangen var det kulden og regnet. Jeg skiftet og la tankene om et bra blogginnlegg på hylla, ser heller frem til neste gang jeg klarer å lage noe interressant. Etter å ha skiftet til kosetøy lagde jeg meg litt mat, før jeg skal spise middag om bare en liten time. Det er i hvertfall deilig å være tørr igjen. Nå skal jeg se en episode av Grey´s og så skal jeg begynne å rydde og vaske på rommet mitt. Ha en fin onsdag! 


 • 28.04.2015, 18:52

dagens antrekk


God kveld!

Har egentlig lovt meg selv at jeg ikke skal lage noen innlegg som bare oppsummerer hva jeg har gjort den dagen fordi det er så kjedelig å lese, men akkurat i dag er jeg nødt til å gjøre det fordi jeg ikke har så god tid. For at det ikke skulle bli så kjedelig så slange jeg med litt antrekksbilder.

Jeg måtte dra hjem fra skolen i dag fordi jeg hadde så utrolig vondt i hodet. Jeg får alltid vondt i hodet på tirsdager, men i dag kom det en stund før skolen var ferdig og jeg bestemte meg derfor for å dra hjem. Hjemme lagde jeg ferdig bursdagsgaven til kjærsten min, som har brursdag på torsdag, hvis du spør meg er det en utrolig dårlig gave, men jeg kommer ikke på noe annet. Etter det så jeg en episode med favorittserien min Grey´s Anatomy, åhh jeg bare elsker den serien. Jeg husker jeg så sesong 1-9 i juleferien for noen år siden, og så kom sesong 10 uken etter juleferien. Nå har jeg begynt på sesong 11, og er allerede på episode 17. Jeg fortet meg å spise litt middag før jeg dro på jobb i en times tid, og nå sitter jeg her mellom to puljer med skole. Det er så deilig å gå på skolen fordi da må man sitte inne hele dagen å jobbe med fag, og alikevel så får man bare en helt grei karakter. 

Jaja, jeg får komme meg tilbake til historieboken. Håper alle har hatt en fin tirsdag, og fortsatt har en fin kveld. Dagens antrekk er litt mer pyntet enn hva jeg vanligvis går for. Jeg har jo en del pynteting men jeg bruker det sjeldent fordi det er så mye mas om morgenen. 

bukse fra hm HER // Bluse fra Cubus // singlet fra Cubus // klokke fra Daniel Wellington HER

 • 28.04.2015, 15:49

Nytt på rommet

 • Categori: DIY

Hei hei! 

I dag har jeg hatt en utrolig lang dag på skolen. Tirsdag er den lengste skoledagen jeg har i løpet av uka, den varer fra 0830 til 1530. I tillegg til at det er den lengste dagen har jeg kun realfag hele dagen, matte, fysikk, teknologi og forskningsfag og kjemi. Pfew! Litt senere i dag skal jeg på jobb, i dag er det kun dansing i en time fra 17-18, det er så deilig når det ikke er så lange dager. Etter jobb skal jeg jobbe litt med historie og lage et innlegg som kommer litt senere i dag. Ha en fin ettermiddag!


For et år siden snart så var jeg på stranda og fant steiner og forskjellige skjell for å lage et lite pyntefat på rommet mitt. Det ble dessverre aldri noe av før nå, haha. Jeg var på søstrene grene og fant både fatet og vasen. Jeg har plantet en del forskjellige blomster i hagen, så når de blomstrer skal jeg ha en og en blomst i vasen. Men den må nok stå tom en stund til dessverre. Da jeg fant vasen og fatet kom jeg på steinene som bare lå hjemme og samlet støv, så jeg kjøpte begge og bestemte meg for å utføre det jeg hadde planer om for et år siden. Og slik ble resultatet:

Beklager dårlige bilder, skjønner ikke hva som har skjedd med kameraet eller lyset.. Dette er jo veldig lett å lage:

1. Finn steiner, skjell og andre ting du ønsker å pynte med.

2. Kjøp eller finn et fat hjemme, og legg "pynten" slik du vil ha den på.

3. Dekorer med et lys, en vase, blomster eller ikkenoe hvis du ønsker det.

Ha en super dag! 

 • 27.04.2015, 19:31

Beautiful nature


God ettermiddag! 

I går da kjærsten min og jeg var ute å tok bilder klarte han å knipse noen utrolige fine bilder av stranda. Jeg oppdaget at han er utrolig flink til å ta bilder, og han var faktisk utrolig tolmodig da jeg prøvde å finne ut hvordan jeg skulle posere (synes det er så kleint). Kommer nok til å bruke han som fotograf senere også, hvis han vil da. 

Håper alle har hatt en fin mandag, og fortsatt har en fin mandagskveld. Nå skal jeg snart gå i dusjen og etterhvert sove litt så jeg er opplagt til i morgen, blir en lang dag med både skole, jobb og lesing til prøve da også.  • 27.04.2015, 14:14

oops!


Oisann..

Jeg hadde så utrolig mange planer for helgen med både bloggen og andre ting, men det ble til at jeg lå i senga med migrene/hode pine store deler av helgen. På fredag hadde jeg kjemi heldagsprøve som gikk veldig bra, og allerede under prøven begynte murringene å komme. Jeg hadde kjempe vondt i hodet allerede da jeg kom hjem.. På lørdagen var det litt bedre derfor tok jeg turen til Tønsberg med en venninne, men mens jeg var der ble jeg 100 ganger værre enn jeg var dagen før og orket ikke å blogge noe da heller. I går da jeg våknet var det kun murringer i hodet, men jeg bestemte meg likevel for å holde meg rolig hele dagen. Jeg dro riktignok på to loppemarked, var ute og spiste og jeg tok sol, men jeg følte meg aldri bra nok til å faktisk ta opp kameraet for å lage et blogginnlegg. Litt utover kvelden ble det litt bedre stemning, så jeg dro frem kameraet og kjærsten min ble satt som fotograf og vi tok en haug med bilder. Vi hadde det så gøy, jeg ler så mye når jeg er med han!

I dag skal jeg øve til prøve, har nemlig enda en prøve på onsdag. Heldigvis kun ett kapittel i historie, og ikke en hel bok i matte eller kjemi. Gleder meg faktisk litt til å ha en "lett" prøve som jeg faktisk har en god sjangse for toppkarakter. Ha en kjempefin mandag! Litt dårlige bilder, men sånn blir det i gult lys inne på kvelden.

 • 23.04.2015, 21:08

35 på rappen


1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir?
Kjeminotater til heldagsprøven som jeg har i morgen, ikke så rart når det er det eneste jeg har gjort i hele dag.

2. Hva har du alltid i vesken? 
Akkurat nå for tiden har jeg alltid passer, gradskive, drikkeflaske, penal, solbriller, mobil, nøkler, penal, paracet, lommebok og tyggis i vesken min. Jeg bruker jo vesken min både som skoleveske og fritidsveske, så det hender at skoletingene ikke er oppi der i helgene for ekslempel.

3. Hva bestiller du på kafé? 
Jeg bestiller som oftest en dobbel laktosefri karamell latte med ekstra saus, og muligens 2 isbiter. Men nå i det siste har jeg begynt å variere litt hva jeg bestiller.

4. Hvilke nettsider besøker du daglig? 
De nettsidene jeg besøker daglig er facebook, blogsoft, sophieelise.blogg.no, carolinebergeriksen.no og krisssy.blogg.no.

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg? 
Jeg ringer alltid til kjærsten min, og det som er best med det er at han vet akkurat hva han skal gjøre, og jeg kan ringe han når som helst på døgnet.

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din? 
Jeg byttet faktisk tannbørste i går fra en blågrønn en til en rosa en, jeg har brukt den samme tannbørsten fra jordan i snart to år nå. Altså ikke den samme, men samme type tannbørste.

7. Kan du bytte olje på bilen? 
Nei jeg har ikke peilig på hvordan jeg bytter noe som helst på bilen, det eneste jeg kan er å fylle drivstoff.

8. Hva har du hatt av kjæledyr? 
Jeg har hatt utrolig mange fisker i et stort akvarium, og da snakker jeg 100-200 fikser. Også har jeg hatt 5 hunder i hele mitt liv, 2 store da jeg var liten og nå har jeg 3 små.
9. Har du noen piercinger? 
Jeg har hatt hull i ørene hvis det teller, det ene har grodd igjen og det andre har jeg fortsatt. Jeg kommer nok aldri til å ta noen piercinger.

10. Er det viktig å feire bursdager? 
Jeg synes det er viktig å feire bursdager når man er ung, og med årene er det kanskje mindre og mindre viktig. Men jeg mener man alltid skal feire runde og halvrunde tall som 25, 30, 35 osv, og kanskje alltid stelle i stand noe med eller for familie.

11. Hva gjør deg lei deg? 
Jeg blir lei meg av alt for mye, men som oftest er det fordi jeg har gjort noe dumt og får utrolig dårlig samvittighet.

12. Hva gjør deg glad? 
I motsetning til nummer 11 har jeg også utrolig mye som gjør meg glad, for eksempel en god film eller serie, kjærsten min, sommer og sol, grillmat, komplimenter og mye mye mer!


13. Hva er drømmejobben din? 
Drømmejobben min er definitivt å bli kirurg, og helst nevrokirurg. Dette er mest sansynlig noe jeg ikke kommer til å oppleve, men det er heldigvis lov å drømme.

14. Abonnerer du på et ukeblad? 
Jeg abonnerer på Elle, ble faktisk abonnent for noen dager siden bare.

15. Hva var det siste du kjøpte? 
Jeg kjøpte en bringebær ismocca på kafferiet i går, også betalte jeg for sol i dag hvis det teller.

16. Liker du kinesisk mat? 
Ahh, jeg bare elsker kinesisk mat. Det er så godt at jeg mest sansynlig kunne spist det hver dag i lange perioder uten å bli lei.

17. Når var du i kirken sist? 
Julaften 2013, måtte tenke lenge på denne altså. 

18. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg? 
Denne er lett, kjærsten min. Han gjør noe ekstra spesielt for meg hver gang jeg ser han omtrent, og jeg elsker han så mye for det.

19. Har du noensinne vært i en ambulanse? 
Nei, men jeg har alltid drømt om det litt i skjul, huff.

20. Kan du rulle med tungen? 
Ja det kan jeg faktisk, og jeg kan vri den 180 grader inni munnen (creep).

21. Hvor lang tid bruker du om morgenen? 
Kommer helt an på, i dag brukte jeg 45 min på å dusje, sminke meg, fikse håret og spise frokost. Noen dager bruker jeg kortere tid, andre dager bruker jeg sykelig lang tid.

22. Banner du ofte? 
Ja alt for mye, og jeg tar meg selv i det og blir flau etterpå hvis jeg er med eldre mennesker. Det er en helt forjævlig uvane.

23. Hva er det lengste du har campet i et telt? 
Har sovet i telt 1 gang, sov ikke der en hel natt engang. Skal aldri gjøre det igjen heller, skjønner ikke hvorfor folk gjør det mot seg selv. Sov helt forferdelig dårlig, og da vi våknet var det kondens inne i teltet så det begynte å "regne" inne i teltet..

24. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med? 
Jeg er ikke fornøyd med overarmene mine, men vet ikke helt om de slår hvor misfornøyd jeg er med lårene mine. Men det er de to som er verst.

25. Nevn én ting som er irriterende med å blogge? 
Det å faktisk ha tid til å blogge, for det tar en haug med tid.

26. Hvor mange glass vann drikker du hver dag? 
Prøver å drikke 2-3 liter vann hver dag, i dag har jeg drukket 2,5 liter og holder fortsatt på.

27. Når legger du deg om kvelden? 
Jeg legger meg mellom 22 og 23 i hverdagene, også legger jeg meg når jeg er trøtt i helger og ferier som ofte er rundt 24.

28. Det mest romantiske du har gjort? 
Denne var helt sykt vanskelig, men jeg vet om en ting og det kommer ikke til å høres noe romantisk ut, men det var det, derfor skal jeg holde det for meg selv.

29. Et sitat du liker? 
Jeg har et stort elks for et sit at jeg lærte i engelsken i fjor, "No man is an island entire of itself".30. Føler deg ung eller gammel for alderen? 
Jeg føler at jeg er ganske voksen for alderen, i og med at jeg ofte tenker "dagens ungdom" om folk på min egen alder og spesielt de som er ett år eldre. HAHA. 

31. Potetgull eller smågodt? 
Potetgull og popcorn all the way!

32. Den perfekte vertinnegaven er? 
Tror det må bli vin, konfekt eller blomster, noe i den duren. Har ikke akkurat vært så mange steder man må ha med vertinnegaver, bortsett fra bursdag men det blir alikevel noe annet.

33. Siste filmen du så? 
Dette vet jeg faktsik ikke, men jeg tror det var Gran Torino. Den filmen er forresten sykt fin!

34. Norge på sitt beste? 
Ehh, hahah. Jeg har ikkenoe svar til Norge på sitt beste, er mye positivt og negativt.

35. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til? 
Ikke enda, men det kommer sikkert snart. Finnes jo alltids hendelser hvor jeg vil kjøpe noe som jeg ikke har rå til, men ikke noen store greier. • 23.04.2015, 16:13

Get Comfy


Hei og god torsdag! 

I går hadde jeg en ufortjent kosedag, ufortjent fordi jeg fortsetter å utsette det å øve til prøve. Da jeg var ferdig på skolen satt jeg igjen til halv fire å jobbet med kjemi, så jeg fikk i hvertfall gjort litt. Da klokken var halv fire syklet jeg til kjærsten min og spiste middag der, det er alltid like koselig ♥ Etter middag gikk vi ned til byen, kjøpte kaffe og gikk litt rundt i det fine været. Det begynner faktisk å bli for varmt i luften, noe som virkelig skriker sommer! Jeg dro hjem tidlig for å jobbe men det endte med det motsatte, så nå vurderer jeg nesten å være syk i morgen. Neida, jeg skal nok klare å gjennomføre, men med like gode karrakterer som resten av året, langt i fra!

I dag må jeg virkelig få jobbet med kjemien, fordi prøven er jo faktisk allerede i morgen! Ønsk meg lykke til! 

Antrekket fra i går; genser fra Cubus // bukse fra BikBok // sko fra New Balance // ring fra HM

 • 22.04.2015, 15:28

Pet Peeves


God ettermiddag!

Jeg går faktisk rett på sak nå, så er du advart. Jeg, som mange andre, har en del pet peeves. Hvis du ikke vet hva det betyr vil det si små ting som du irriterer deg over, som ikke nødvendigvis alle andre irriterer seg over. Jeg har nå tenkt, noe som sikkert er veldig klart, å dele noen av mine pet peeves med dere. Håper noen kjenner seg litt igjen.

1. Når jenter kaster plastikken rundt bind og tamponger/ob i vanlig søppel. På skolen har vi noen unisex doer, noe jeg er veldig for. Vi har også en stor jentedo og en stor guttedo, for de som ønsker det. Inne på alle doene er det en vanlig søppelkasse og en sanitet-søppelkasse (til bind og tamponger). Det at jenter bruker sanitet-søppelkassen til brukt bind, men bruker den vanlige til å kaste forpakningen rundt det nye bindet/tampongen, er det som irriterer meg. Dette er noe jeg finner helt fullstendig galt, forferdelig og ekkelt, fordi man skal bruke d plastikken til å ha rundt det gamle bindet fordi den teipes sammen. Det er 100% lov å bruker sanitet-søppelkassen til alt som er relatert til mens, bind og tamponger.

2. Folk som sniker, og spesielt gamle damer som sniker. Alle har opplevd at noen sniker foran seg i kø, og det er så sykt irriterende! Men det som er verst er gamle damer som sniker seg inn rett foran deg nå du er først i køen. De kommer inn som om de eier verden og du ikke kan gjøre noe med det, i tillegg hvis du bestemmer deg for å si ifra begynner de å kjefte og kommer ofte med en kommentar som "dagens ungdom"..

3. Få mascara i øyekroken eller under øyebrynet når man sminker seg. Bah, det når du har brukt lang tid på å sminke ansiktet og kanskje fikset øyenskyggen før mascaraen, også treffer du øyelokket med spissen på kosten og får en stor svart flekk over øyet. Hvordan man fjerner den er alltid et problem, men man kan jo ikke akkurat gå rundt med mascara over øyet, detter resulterer ofte hos meg med å ta av øyeskyggen.

4. Når jenter har sminket hele ansiktet med kun foundation. Jeg sier ikke noe mer enn at man ser ut som et lik, og at det ikke er okei selv om man kun skal trene.

5. Folk som rister på beina, spesielt hvis man sitter i samme sofa eller er på overnatting. Hvor irriterende er det ikke å dele sofa eller seng med noen som rister på beinet slik at hele sofaen eller sengen rister. Jeg personlig blir litt farlig irritert når dette skjer, og man kan risikere en smekk hvis man gjør det i mitt nærvær.

6. Folk som lager lyd når de spiser. De trenger ikke smatte, men lage koselyder eller sånn "innimunnensmatting". En annen ting som er relatert er folk som har en helt forferdelig høy svelgelyd, høres ut som om de gulper.

7. Når folk tar mat, tyggis, drikke eller liknende uten å spørre. Ahh, det er så utrolig irriterende! Fint at du føler vi er så gode venner at jeg vil dele ting med deg, men IKKE RØR MINE TING! Det samme gjelder drops, godteri og spesielt håndkrem. Det er så jævlig irriterende.


For å ende dette innlegget litt mer positivt enn hva det har vært hittil slenger jeg med et bilde av dagens accessories.

Ha en fin onsdag videre!


Klokke fra Daniel Wellington HER // Ring fra hm utsolgt, liknende HER

 • 21.04.2015, 19:58

Dagens antrekk


I dag har jeg hatt en relativt rolig dag, som egentlig er litt deilig men også veldig stressende når jeg har så mye å gjøre. Jeg sluttet på skolen litt tidligere enn forventet, noe som var kjempe deilig! Jeg dro innom jobben for å fikse noe rett etter skolen, og så videre til banken hvor det alltid kommer opp noen problemer. Heldigvis gikk det i orden til slutt, tror jeg.. Jeg kom meg hem etterhvert, og da satt jeg meg ned for å jobbe med blogget litt før det bar videre til min andre jobb. Jeg jobber jo som danseinstruktør én gang i uken, noe som egentlig bare er et herk for å være ærlig. Men skal ikke klage, jeg har jo ikke mer enn frem til sommeren igjen der oppe. Kjærsten min hentet meg på jobb akkurat klokken syv, og nå sitter jeg her. Skal snart begynne å øve til prøve i kjemi, og så skal jeg legge meg litt tidlig i dag. Kos!


Dagens antrekk bestod av ganske basic hvit og svart. Kommentaren fra mamma da jeg gikk ut døra var "prøver du å leke rik i dag da?", selvfølgelig på grunn av pikétrøya. Må bare le fordi den koster 99,- på hm, haha :)

 

Bukse HER // Piké HER // Klokke HER // Sko HER

 • 21.04.2015, 15:54

My basic makeup


Ahh, i dag er jeg så utrolig støl, og det er så deilig! Jeg er så glad for at jeg presset meg litt ekstra i går slik at jeg fikk kjenne litt på stølheten. Jeg tror ikke jeg er den eneste som føler at treningen ikke var effektiv hvis man ikke er støl. Dette er jo egentlig ikke sant, fordi hvis du har noen øvelser som du gjør over en lengre periode så blir du etter hvert ikke støl. Nå må jeg innrømme at jeg ikke trener så mye at jeg noen gang ikke er støl etter en treningsøkt, med mindre jeg tar en joggetur. Men nok om det, Let's talk BASIC!


Inneholder lenker til produktene (annonselenker)

Jeg har så alt for lenge ikke vært fornøyd med sminken jeg bruker, men jeg følte meg enda styggere uten sminke så da måtte jeg liksom bare role with it. Men nå er jeg endelig fornøyd, etter sikkert 50 forskjellige foundations med tilhørende highlighter og concealer. Bah, det er en evig ond sirkel med sminke som har feil farge, selv om man har fått hjelp i butikken fordi lyset der inne er helt feil.. Men nå har jeg endelig funnet den perfekte vinter, vår og sommer sminken. Jeg fant nemlig ut (med litt hjelp fra en ekspeditør riktignok) at jeg har porselen hud, noe som krever litt annerledes sminke. I tillegg har jeg oljete hud, derfor må jeg bruke en primer som gjør huden matt. OG! Endelig har jeg funnet noe som passer meg, som ikke får meg til å bli oransje eller for brun eller klumper seg på huden fordi jeg er oljete.


Først bruker jeg en anti-blemish fuktighetskrem fra Clinique. Hvis jeg glemmer å smøre den inn i huden før sminken, blander jeg den med foundationen. Fordelen med å blande fuktighetskrem og foundation er at foundationen holder mye lengre, ulempen er at litt av dekkevnen blir borte. Fuktighetskremen finner du HER.

Etter fuktighetskrem bruker jeg en Pore Minimizer Primer fra Dior, denne primeren gjør huden helt matt og fin noe jeg avhenger av. Jeg legger primeren i T-sonen, det vil si i pannen, rundt og på nesen og litt på haken. Primeren finner du HER.

♥ Så legger jeg foundation, og det er en foundation fra L'OREAL jeg har blitt så glad i, L'Oréal Infallible Matte Foundation Porcelain. Den gjør også huden matt, og har utrolig god dekkevne til å være en billig foundation fra Vita. Jeg bruker den lyseste fargen, men den er dessverre litt mørk for meg midt på vinteren, men nå har det kommet litt sol og nå passer den perfekt. Foundation HER.

Til slutt bruker jeg en concealer fra L'OREAL på urenheter og mørke ringer. Jeg bruker fargen FARGE!!! som er litt lysere enn foundationen, men når jeg blender den inn med pudder syntes det ikke. Denne er kjøpt på HM, men finnes sikkert på nettbutikker også.

 

Etter foundation og concealer bruker jeg to forskjellige pudder. Jeg bruker et solpudder fra Guerlain "Terracotta 4 Seasons" HER (best å kjøpe i butikk) og et pudder fra Max Factor HER, jeg bruker 05 Translucent. Pudderet fikk jeg beskjed om at var transparent, men det er det definitivt ikke. Jeg brukte det som solpudder i vinter, så der har vi et eksempel på en stor feil gjort av butikkdamene i sminkebutikker. Kommer tilbake til dette i et senere innlegg.

Til slutt er det kun å fikse bryna med Chanel Crayon 30 HER og mascara HER, og de produktene kommer jeg til i et annet innlegg. Jeg bruker definitivt mye mer tid på basic sminken enn med øyesminke, men det er vel ganske normalt.


Håper du likte innlegget!

 • 20.04.2015, 15:31

springtime-nailpolish


Inneholder annonselenker


Endelig er våren her! Den er så nydelig, alt blir lysere, bedre og mer fargerikt. Våren er virkelig tiden for å leke seg med både lyse og mørke farger. Jeg liker best å leke meg med neglelakk, spesielt nå på våren. Jeg har perioder hvor jeg alltid har på neglelakk, men også perioder hvor jeg bare lar neglene hvile for å bli fine igjen. Neglelakk sliter jo faktisk en del på neglene i lengden, for min del blir neglene tynnere og gule. Det går heldigvis fort over igjen, men nå over til innlegget! 

1. Mint Candy Apple: Denne fargen er bare helt nydelig! Jeg lette lenge etter en perfekt mintgrønn farge som denne, og da jeg fant den kunne jeg ikke gjøre noe annet enn å kjøpe den. Jeg har brukt den mye, men det kjipe er at mintgrønn ikke passer til alt..

♥ 2. Blanc: En hvit neglelakk er et musthave for alle jenter, det var en stor trend i fjor og jeg tror den holder seg i år også. Hvite negler er så fint i tillegg, det er så elegant og classy, og det passer til alt.

♥ 3. Bahama Mama: Dette er egentlig en farge som passer bedre om høsten, men fargen er så fin og definitivt min favoritt, derfor måtte den med. Jeg elsker denne mørke burgunder fargen, spesielt til et kjedelig antrekk som jeans, sneakers og en t-skjorte. For meg er denne neglelakken en allyear-musthave-savior. 

♥ 4. Tart Deco:Dette var venninnen min og min sin favoritt neglelakk i fjor. Jeg personlig er litt skeptisk til oransje neglelakk og alt oransje generelt, men akkurat denne fargen liker jeg. Den tipper egentlig litt over på en sommerfarge fordi hvis du er litt brun ser du enda mer brun ut med denne.

♥ 5. Muchi, Muchi: Selvfølgelig måtte denne fargen med, en lys rosa neglelakk for deg som bare ønsker fine blanke negler som ser naturlige ut. Jeg personlig elsker denne fargen fordi det ikke syntes om man søler, noe jeg lett får til når jeg lakker neglene. 

 • 20.04.2015, 15:05

herlige mandag


(Ironien i den overskriften) God ettermiddag!

Herlige mandag, glad du endelig kom! På skolen i dag hadde vi gym, noe jeg vanligvis ikke er en fan av fordi jeg ikke føler det er ordentlig trening, men i dag hadde vi egentrening. Jeg fikk kjørt en god styrkeøkt med en ordentlig god oppvarming, gleder meg til de neste ukene med denne treningen. Jeg trengte virkelig denne treningsøkten fordi det gir meg så mye ekstra energi, det er spesielt deilig nå som jeg må øve så mye til prøven som kommer på fredag. Etter skolen tok en venninne og jeg turen til brun & blid for å ta litt sol, jeg tar 12 minutter sol hver 2-3 dag, det er så deilig.

Nå skal jeg hoppe i dusjen for å vaske håret og bli kvitt solariumslukten, og så skal jeg lage meg en kopp te og litt mat før jeg setter meg ned for å jobbe med skole. Håper at jeg får gjort en del arbeid i dag fordi jeg ikke fikk gjort noe i helgen, noe som er 100% min feil.

Ha en fin mandag!

En liten smakebit på kveldens innlegg, gleder meg! • 19.04.2015, 16:15

forferdelige søndag


Ah, den værste dagen i uka er søndag. Jeg vet at man egentlig ikke skal klage på blogg, fordi livet skal alltid være så jævlig perfekt. (MEN!) Jeg kan virkelig ikke fordra søndager, jeg er alltid i dårlig humør og føler verden går under.. Vet det er min feil, men jeg skal forklare litt hvorfor det er en så fæl dag for min del.

For det første er det slutten på som regel en kjempe fin og deilig helg, og det er den dagen jeg alltid innser at jeg har dårlig tid til å bli ferdig med forskjellige ting som jeg skulle gjort i helgen. Som regel er disse tingene skolearbeid, fordi jeg alltid har noe ekstra skolearbeid som kommer i helgen fordi uken er så travel. Ikke nok med at det er slutten på en helg, men det betyr at den altfor tunge mandagen er rett rundt hjørnet. Mandagen for min del er ikke den værste (mest fordi alt er bedre enn søndag), men jeg vet det er mange som ikke liker mandager og det trekker meg litt ned. I tillegg så er det ikke akkurat morsomt å stå opp halv syv etter en helg med lange morgener i sengen. Til slutt, det dårlige humøret mitt resulterer som regel i krangler med alle jeg snakker med og tenker på. Den eneste jeg ønsker å se og snakke med på søndager er mamma, fordi hun vet alltid hva som hjelper. Men, akkurat nå er mamma langt unna og har ikke planer om å komme hjem før sent i kveld. Så i dag må jeg klare meg selv, helt alene med kjemiboken fremfor meg, dårlig humør og en kopp te. 

Alt er heldigvis ikke negativt da, jeg har akkurat laget meg litt te og satt noen fiskepinner inn i stekeovnen. Jeg har ikke spist fiskepinner på evigheter, og fordi jeg føler jeg fortjener det, lagde jeg meg en hel haug. Jeg fant også litt cola i kjøleskapet, har allerede rista den som bare det fordi jeg liker død cola best av alt. Så skal nok klare meg denne søndagen også, men det krever litt ekstra innsats og energi.

Håper alle har en bedre søndag, og er klar for den nye uken Bukse fra hm liknende her, klokke fra Daniel Wellington her

 • 18.04.2015, 18:23

Luksusliv


I går da jeg kom frem til kjærsten min dro vi rett ned på Traktern kaffebar, vi drakk kaffe og jeg spiste toast. Eller rettere sagt så drakk jeg frappe og Niklas fikk en latte som han var litt skeptisk til med en gang. Jeg tror jeg endelig har fått han litt over på café siden da, selvom han fortsatt er veldig skeptisk til dette med å drikke dritdyr kaffe i pappkopp. 

I dag har jeg vært på jobb, jeg er presterte jeg å komme en time for tidlig. Heldigvis så kunne Niklas hente meg så jeg fikk slappet av litt mer hjemme før jeg dro tilbake på jobb igjen. Da jeg kom hjem tok jeg en velfortjent dusj, føler meg alltid så ekkel etter jobb. Tror det kommer av at jeg tar i penger hele dagen. Nå sitter jeg på terrassen i "sola" og ser på at kjærsten min griller, jeg lever virkelig et luksusliv. Jeg har riktignok ordnet potetene, men jeg tror ikke det tells fordi jeg sutret hele tiden.. Jeg må virkelig bli flinkere til å hjelpe til. Vel jeg skulle egentlig bare titte innom, ha en fin lørdags kveld! 
 • 17.04.2015, 15:02

"hektisk" dag..


Hei!

I dag har jeg fått gjort utrolig mye, og klokken er ikke tre enda engang! Jeg startet dagen med pannekaker med sjokoladepålegg, som er en av mine favoritt helgefrokoster. Siden jeg hadde fri fra skolen i dag så startet jeg helgen litt tidlig, haha. Etter jeg hadde spist fant jeg frem alle vaskesakene og satt i gang med vasking av stort sett hele huset, det er så deilig å ha det rent her! Jeg var ferdig allerede klokken tolv, så da tok jeg meg friheten til å dra ned på brun og blid for å ta litt sol. Etter solen så tok jeg sykkelen flau gjennom byen og til senteret for å kjøpe batterier, uten sminke, svett og med en stinkende solariumslukt. Det gikk heldigvis greit, og jeg møtte ikke på noen jeg kjenner. Jeg fikk ihvertfall kjøpt batterier til lyslenken jeg kjøpte i går (den som henger på senga på bildene under). Da jeg kom hjem tok jeg en dusj for å bli kvitt solariumslukten som hadde fulgt meg hele veien hjem, og nå sitter jeg endelig her i sengen ferdig fikset og nydusjet. 

Etterpå skal jeg til kjærsten min, gleder meg kjempe masse nå! Jeg må bare få pakket ferdig for overnatting, spise litt og vente på mamma så hun forhåpentligvis kjører meg bort. 

Ha en fin dag videre! 


topp her, bukse her, sløyfe her

 • 17.04.2015, 11:51

let´s begin!


Vel, hvordan skal man egentlig lage starten på en blogg?

Hei! Jeg heter Maren, jeg er 17 år og kommer fra Horten. Jeg bor sammen med mamma, lillebroren min og tre hunder. På fritiden min danser jeg, jobber med skole og jobb, og i tillegg prøver jeg å presse inn så mye tid som mulig til min fantastiske kjærste og venninnene mine. Jeg har blogget en god del før, men sluttet desverre brått uten at jeg fikk sagt helt takk for meg. Det begynner å bli 6-7 måneder siden jeg sluttet, og nå har jeg da bestemt meg for å begynne igjen etter mye omtanke. Det er jeg veldig glad for, og jeg håper at dette kommer til å bli en fin tid.

Denne bloggen har jeg startet mest for meg selv, fordi jeg jeg blir å rastløs hvis jeg ikke har noe å gjøre. Jeg ønsker også å ha noe som jeg kan se tilbake i arkivet på, og finne ut hva jeg gjorde for ett eller to år siden. Jeg gleder meg til å komme ordentlig inn i bloggingen igjen, også skal jeg krysse fingrene for at jeg klarer det ved siden av alt annet.

Ses snart! 
Maren Bjørkli

Search

Bloggdesign

hits