• 14.05.2015, 16:31

Ut på tur!


God ettermiddag!

Nå har vi akkurat kommet hjem fra fisketur/dagstur på hytta, fikk ikkenoe fisk. Jeg fikk riktignok en badebukse på kroken, noe som satte meg helt i CSI modus. Herregud.. Planen i dag var egentlig at vi skulle jobbe med eksamen og skole i dag, men det ble en spontan endring i det som førte oss til Niklas sin hytte for å fiske. Det var veldig koselig, men nå har begge en del skole å ta igjen. Det er litt kjipt, men heldigvis er snart skolen ferdig og da kan begge puste lettet ut til over sommeren. Tror de fleste trenger en pause nå med noe annet enn tidsfrister og masse skolearbeid. Eller hva sier dere?

I kveld skal vi lage taco, en av mine favoritt middager. Gleder meg utrolig mye til det, men tror det er litt fordi jeg er vedig sulten akkurat nå. Skal lage meg litt mat og begynne med skolearbeidet jeg også, Niklas er flink og har allerede begynt. Vi snakkes etterpå!
 • 14.05.2015, 11:18

Through the phone


Hei hei, og god morgen!

Nå er det en liten stund siden vi stod opp, er deilig å endelig kunne sove lenge noen dager! I går ble det desverre ikke så mye blogging som jeg håpet på, men jeg skal nok klare å ta det igjen snart. I dag ble det plutselig en endring i planene fra skolearbeid til fisketur. Det er jo gøy det, og i tillegg får jeg sikkert tatt en del fine bilder! Får håpe at jeg får fisk så jeg kan skryte litt av det etterpå også, men jeg har ikke akkurat store forventninger.

Vel nå skal jeg runde av dette innlegget, fordi Niklas begynner å mase om at vi skal dra. Han har alltid så dårlig tid, men jeg skal ikke klage. Ha en fin fridag, håper dere koser dere masse!

Dagens frokost ble spansk omelett, oboy og noisy! Perfekt combo! Nå sitter jeg å ser på Dr. Phil, er helt sykt hva folk driver med her i verden!

#nomakeup #nofilter

 • 13.05.2015, 15:16

Phew!


Hei hei, og god ettermiddag! 

I dag var det trekk i eksamen, jeg håpet på å komme opp i tysk skriftlig, men kom ikke opp i noe.. Det vil derfor si at jeg kommer opp i muntlig etterhvert, og det er noe jeg synes er utrolig skremmende! Vel det er ikke noe jeg kan gjøre noe med, så får bare ta det som det kommer. Er litt festlig at på ungdomsskolen var det å komme opp i språk verdens undergang, men nå er det det beste faget.

Jeg var ferdig litt tidligere på skolen i dag, så derfor så jeg litt på barnehagetoget før jeg dro hjem. De feirer 17. Mai litt tidlig her, så jah. Etter å ha stått der en stund i stekende sol og svette syklet jeg hjem og skiftet til jumpsuit og kimono, utrolig deilig! Da jeg hadde skiftet og kjølet meg ned litt skulle jeg ta bilder, men jeg kom på at jeg skulle fikse bryna mine. Jeg fortet meg ned til Nina og rakk det akkurat, er alltid like deilig å fikse bryna.

Jeg kom meg hjem igjen og fikk tatt noen bilder, bare litt senere enn forventet. Det er jo så sinnsykt fint vær i dag og utrolig varmt, så jeg må jo bare benytte sjansen! Det er faktisk så varmt at man kan ligge ute i bikini! Kjenner at det får meg til å glede meg litt ekstra til i sommer, og nå er det ikke lenge igjen heller!

Håper alle har hatt like fint vær i dag som meg, og fortsatt har en fin dag og langhelg!! 


 • 12.05.2015, 19:47

Inspirasjon


God kveld alle fininger!

I dagens mattetime satt jeg og drømte meg bort på weheartit, noe jeg gjør ganske ofte egentlig. Det gir meg, som mye annet, mye inspirasjon og motivasjon. Jeg tror det er på grunn av de fine bildene generelt, fordi jeg har ikke noe spesielt tema jeg ser etter. Så dette bildeinnlegget kommer ikke til å ha et tema, er egentlig bare masse forskjellig som kanskje passer for de fleste.

I dag har det gått i ett hele tiden, skolen var som vanlig fra halv ni til halv fire, etter skolen tok jeg sol med Nora og etter det fortet jeg hjem for å spise og gjøre meg klar til jobb. Begynner å nærme seg show på dansingen, så har ikke mye tid igjen for å lære de danser og gjøre alt perfekt, #stressa. I tillegg så har både jeg og Emilie eksamener og heldagsprøver i denne perioden, så det kan bli gøy å se hvordan det ender opp til slutt. Haha!

Nå skal jeg jobbe med litt skole, før jeg skal slappe av med en kopp te og grey's anatomy. Er snart ferdig med alle episodene som er gitt ut, og må innrømme at den siste episoden jeg så var utrolig trist selv om jeg visste at det skulle skje. Skal ikke spoile noe nå, men herregud! Ha en fin kveld!


 

 • 12.05.2015, 14:57

Unblogged


God dag søtinger! 

For tiden har jeg begynt å føle meg litt mer vel i det jeg går kledd i, noe som er litt rart for jeg har ikke endret meg noe. Jeg tror jeg har fått et lite selvtillitsboost av så mange fine kommentarer på bloggen, så tusen takk for det! Gleder meg til å jobbe mer med bloggen så den kanskje kommer seg høyere opp på blogglistene. 

Nok om det, i går hadde jeg egentlig planer om jumpsuit og kimono, men det ble nok ikke slik. Jeg hadde allerede tatt på meg alt, og så gikk jeg ut for å kjenne på temperaturen.. Det var visst litt kaldt enda for å gå med sommerklær, eller det var ikke for kaldt men jeg er så redd for å få gåsehud hvis jeg fryser. Jeg synes det er så stygt, og da vil jeg ikke akkurat gå rundt med det på beina så alle ser det hele dagen. Ja dere skjønner. Jeg gikk heller derfor for noe litt varmere, men allikevel litt lyse farger fordi det er vår. Elsker våren, den gir meg så mye glede og motivasjon! 

 

bukse HM // topp HM // cardigan New Look // sko HM // klokke Daniel Wellington

 

 • 11.05.2015, 20:49

Nytt design og nye muligheter!


God kveld alle fininger! 

Som dere kanskje ser har jeg fått et nytt design! Begynte å bli lei av det andre fordi jeg aldri ble helt fornøyd, men dette nye ser jo så mye bedre ut! Det er ikke helt ferdig enda, men det begynner å komme seg! Skal endre litt med kommentarfeltet og fikse litt i sidemenyen, men det er bare sånn jeg tar underveis. Jeg er så fornøyd nå!

Denne dagen har for det meste gått med til blogging og litt kjærstetid. Jeg fikk følelsen av at han kjedet seg en del den siste timen fordi jeg ble helt oppslukt av å fikse noe på bloggen som jeg ikke fikk til. Har enda ikke fått det til, men jeg prøver fortsatt. Jeg skal ta meg en liten pause fra frustrasjonen til i morgen da, tror ikke jeg orker å skrike til pcen en gang til. Haha. 

Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen, det var så utrolig deilig! Elsker å være nydusjet i morgenkåpe om kvelden. Jeg var ute av dusjen så tidlig at jeg lagde meg en kopp te til og med. Er altfor lenge siden jeg drakk te sist, og jeg som var helt avhengig av det en lang periode. Egentlig litt trist for det er utrolig godt, og veldig mange er utrolig bra for kroppen og natteroen. Akkurat nå drikker jeg en te som heter Intense Mint fra Lipton, den minner meg om hest og stall. Den smaker ikke stall, men jeg drakk det alltid da jeg var i stallen før. Gode tider!

Vel nå skal jeg ikke skravle så mye mer, må begynne å føne håret og gjøre meg klar for sengen. Har fortsatt litt jobb jeg må gjøre før jeg tar kvelden, så jeg får hive meg rundt og sette i gang. Her kommer en liten smakebit på morgendagens innlegg, enjoy og god natt!  • 11.05.2015, 18:11

Jeg har testet fotoapper!


Hei fininger! 

I dag har jeg sittet en stund og testen noe fotoapper, og det har jeg selvfølgelig tenkt til å dele med dere. Jeg som mange andre liker å redigere bilder, og noen ganger er ikke filtrene på instagram nok. Det finner 1000 forskjellige apper for å redigere bilder på mobilen, men det er et slit å finne den beste. Jeg personlig har allerede funnet min favoritt, men har nå tatt meg tiden til å finne noen flere apper som kan falle litt mer i smak hos andre. Jeg har også funnet noen apper som gjør flere morsomme ting enn å redigere lys og filter. Let's go! 


Aviary
Jeg starter med min personlige favoritt. Jeg bruker dette programmet til å redigere lys, filter og fargetoner. Du kan også gjøre andre ting som å sette på rammer, klistremerker, tekst og mye mye mer. Jeg føler at denne redigerings-appen er et must for alle som holder på med instagram, og ønsker å legge ut fine bilder. Så anbefaler alle å sette seg inn i denne appen!


PhotoWonder
Denne appen har blitt veldig populær, og derfor ønsket jeg å teste den ut. Den har mange forskjellige effekter og filtere akkurat som Aviary, men det som er spesielt med denne appen er at den redigerer bort ting du ikke vil ha med og gjør huden glattere, brunere og det du ønsker. Jeg føler at bildene fort ser veldig redigert ut med denne appen, men er man flink og setter seg ordentlig inn i den kan bildene bli veldig fine!

Water Effect
Denne appen var faktisk veldig morsom, den gjør om hvilket som helst bilde du ønsker til noe som ser ut som at det speiler seg i vannet. Det kan fort gjøre bildene utrolig kule, spesielt hvis bildene er gode. Jeg synes det fungerte best med ting og objekter, ikke like mye med mennesker.


EyeColor
Jeg satt utrolig lenge å holdt på med denne appen, for den klarte faktisk å redigere øyenfargen. Det så riktig nok som oftest utrolig fake ut, men det går jo an å få det til bra! Jeg tror faktisk at jeg kommer til å bruke denne appen i senere tid, fordi jeg elsker å ha litt grønne øyne.PhotoCollage
Navnet sier vel alt, i denne appen kan du lage kollasjer. Dette er noe jeg også føler er et must når man holder på med instagram. Med denne appen kan man for eksempel legge ut antrekksbilder, detaljbilder og andre ting på instagram. Elsker å fikse og ordne med kollasjer. Du kan også redigere bildene i appen, men jeg føler at det blir litt mye.


Håper du likte innlegget, legg gjerne igjen en kommentar med hvilken app du ønsker å prøve ut. Ha en fin mandag videre! 

 • 11.05.2015, 14:23

Antrekk


Hei dere! 

Håper alle har hatt en fin mandag hittil, det har i hvertfall jeg! I dag har jeg egentlig ingen planer, så jeg tror jeg skal jobbe litt med bloggen og slappe av med en fin serie. Gårsdagen endte opp med en god middag og koselig kveld med kjærsten og hans familie. Etter vi hadde vært å tatt bilder dro vi for å spise middag, og så dro vi tilbake til meg igjen. En utrolig deilig dag, men litt kjedelig å skrive om her på bloggen. 

Denne uken er det eksamenstrekk i skriftlig på onsdag, gruer meg litt til det. Jeg håper av alle ting at jeg kommer opp i tysk skriftlig fordi da slipper jeg å sitte hele langhelgen å øve. Jeg vil egentlig ikke opp i muntlig, men da får jeg i hvertfall en sjanse til å slappe av en stund til. Vi får se hvordan det går, og jeg må jo bare fullføre uansett hva jeg kommer opp i. Lykke til til alle dere andre som også er i eksamensperioden nå!

Er forresten veldig hyggelig å se at en del av dere har begynt å kommentere innleggene mine, jeg svarer på alle kommentarer. Det er veldig hyggelig å se hvem som leser bloggen, og jeg legger merke til at jeg har noen faste som kommenterer innleggene jeg legger ut. Gir meg mye motivasjon og glede!

Jakke lånt // topp BikBok // bukse BikBok // boots HM

 • 10.05.2015, 17:57

Oppskrift - Svinegryte


God ettermiddag alle fine! 

I går spiste vi en utrolig god og sunn middag, svinegryte med ris. Det var utrolig enkelt å lage, og oppskriften er til 2 voksne og 2 barn. Jeg fant oppskriften i Rema 1000 sitt hefte med oppskrifter til under 100 lappen. Jeg angrer meg for at jeg ikke tok bilder underveis, men jeg tenkte ikke at jeg skulle dele oppskriften før jeg hadde smakt på maten. Jaja, gjort er gjort. Vi endret litt på oppskriften til Rema 1000, du trenger:

Maten er gluten-, laktose og citrusfri!

2dl Middagsris  400g strimlet svinebiff  1 rødløk  2 fedd hvitløk  1ss olje  0.5ts salt  1 rød paprika  2 squash  0.5 rød schili  fennikel  2 gulrøtter  1dl buljong  2ss maisenna

Dette gjør du:

Kok ris som anvist på pakken. Brun kjøtt, finhakket løk og hvitløk i olje, bland godt og ta det ut av pannen. 

Skjær paprika og squash i store biter og chili i tynne ringer, stek grønnsakene i noen minutter i olje til de er møre. Tilsett kjøtt- og løkblandingen og la alt bli gjennomvarmt. Tilsett salt, buljong og masenne og rør godt før servering.

Server med kokt ris, og nyt! 


#glutenfri #laktosefri #oppskrift #allergivennlig #mat

 • 10.05.2015, 14:19

Sol og snart sommer!


Hei skjønne dere!

Det er ikke akkurat ofte jeg blogger fra mobilen, og jeg har ikke planer om at det skal bli en greie heller. Jeg elsker muligheten, men føler ikke at jeg får oversikt over hvordan innleggene ser ut gjennom mobilen. Akkurat nå får det bare gå. I skrivende stund befinner jeg meg et sted mellom Horten og Tønsberg, aner ikke helt hvor jeg er egentlig. Jeg er med Niklas for å klippe gress, og helt ærlig er det veldig gøy. Det å se han kjørende rundt på en gressklipper som humper og kveler seg hvert andre minutt er veldig gøy! Hahah. Jeg sitter riktignok bare i bilen og ler fordi her er det varmt.

I mens jeg har sittet her har jeg kart å laste ned en haug med foto apper som jeg har planer om å teste ut for å vise dere. Jeg gleder meg veldig til det, for jeg vet at det kommer til å falle i smak hos mange. Jeg er som mange andre utrolig glad i lette løsninger når det kommer til å redigere bilder, og da er det utrolig greit med for eksempel en lett mobil app. Jeg kommer tilbake til det litt ut i uken som kommer tenker jeg. Ellers i dag står det på planen å kose meg i solen, jobbe litt med bloggen, spise middag hos Niklas og lage et oppskrift innlegg til i kveld! Gled dere!

Dere får kose dere videre i dag, håper det er sol der dere er også! Her er det i hvert fall full sol og nesten helt blå himmel, deilig!

Enda et bilde av blomstene jeg fikk av min bedre halvdel i går. Så fine! Jeg ble så utrolig glad! Dette bildet la jeg ut på instagram, følg meg på @marenbjorkli

#selfie #selfish #sol #sommer #smile #flower

 • 09.05.2015, 20:19

God kveld!


I dag har jeg fått gjort så mye, og det føles så deilig. Gårsdagen ble litt for stressende for meg, så i dag tidlig lå jeg og Niklas i sengen lenge og bare snakket og slappet av. Da vi bestemte oss for å stå opp var frokosten på bordet allerede. Jeg fikk faktisk pizza til frokost, følte meg sykt bortskjemt da jeg fikk akkurat det jeg ville ha og mamma lagde en pizza til meg. Men jaja.. Da alle var ute av huset tok Niklas og jeg frem vaskesakene og vasket hele huset, var sykt deilig å se at det ble rent her. Det eneste som er kjipt med å vaske er at det tar tid og at jeg lukter klor etterpå. Kan vel ikke akkurat unngå det med tiden da. Hva har du gjort i dag?

Da vi var ferdige med å vaske dro Niklas en tur på butikken, og han ville ikke ha med meg. Det gjorde meg egentlig litt sur, og jeg visste ikke hva jeg hadde gjort galt. Da han kom hjem skjønte jeg det, han hadde nemlig vært og kjøpt hvite roser til meg. Han er så søt at det gjør vondt inni meg! Jeg elsker hvite roser mer enn noen andre blomster, og det har jeg klart å presse inn i hodet hans. Haha. Nå har vi akkurat spist middag, og jeg synes det var så godt at jeg bestemte meg for å legge ut oppskriften til middagen i morgen. Gleder meg! Kos dere masse denne lørdagskvelden! • 08.05.2015, 19:33

17. Mai antrekk


inneholder annonselenker

God kveld til alle! 

Nå nærmer det seg 17. Mai og det begynner å bli dårlig tid til å finne ut hva man skal ha på seg. Jeg hadde akkurat dette problemet hvert år før, men nå er jeg så heldig at jeg har bunad. Jeg liker fortsatt å se etter ting som kunne passet til 17. Mai, og jeg elsker jo generelt å se på klær (men hvem gjør vel ikke det?). Nå har jeg akkurat vært innom min favoritt butiik HM og satt sammen 3 antrekk som kan passe til 17. Mai feiringen. Jeg prøvde å se etter noe som ikke er for utfordrene, og kjoler som er lange nok til at ikke rumpa nesten syntes. Altså man skal ikke være horete på 17. Mai.

I tillegg passer antrekkene like godt på kvelden som på dagen, de er altså både barnevennlig, familievennlig og festvennlig. Håper du liker noen av plaggene, jeg fikk i hvert fall et elsk for korall skoene, den blå kjolen og halskjedet med knyting i nakken. 

Kjole 199kr HER // Halskjede 49,50kr HER // Skulderveske 199kr HER // Jakke 399kr HER // Sko 299kr HER

Kjole 199kr HER // Halskjede 129kr HER // Kåpe 499kr HER // Sko 199kr HER // Veske 399 HER

Kjole 299kr HER // Kåpe 399kr HER // Smykke 149kr HER // Veske 149kr HER // Sko 499kr HER

Likte du noen av plaggene? La meg få vite hva du likte eller ikke likte i kommentarfeltet! 


#17. Mai #Mai #antrekk #mote

 • 08.05.2015, 14:27

Travelt liv!


Hei igjen!! 

Føler det er en evighet siden jeg har blogget, selv om det kun er to dager siden. Jeg liker å ha noe å blogge om og de to siste dagene hadde det kun blitt kjedelige innlegg fordi jeg egentlig ikke hadde tid. På Onsdag ble jeg ringt av jobben så derfor hadde jeg ikke mulighet til å blogge i det hele tatt.. Og i går filma jeg et skoleprosjekt med Jenny og Hanna i klassen, så da gikk mye av dagen med til det. I tillegg har det regnet hele uka så jeg har ikke akkurat hatt så mye motivasjon..

Men i dag er jeg tilbake! Det kjennes så godt! Jeg hadde min siste prøve i tysk i dag, skrivedag i tysk, huff. Håper det gikk bra siden jeg er litt på vippern, men tror det ordner seg! I dag skal jeg kose meg med Niklas uten noe stress, og i kveld skal vi på kino og se på The Avengers. Gleder meg utrolig mye til det! Håper alle har hatt en fin uke og er klare for en vel fortjent helg! Ha en kjempefin fredag, så snakkes vi kanskje etterpå! 

 • 05.05.2015, 15:47

Dette er min angst


For noen dager siden la Sophie Elise ut innlegget ALT ET SMIL KAN SKJULE, og det ga meg litt inspirasjon. Det er nok mange som har det slik, eller har hatt det slik, at de smiler selv om de har det vondt, er lei seg og sure. Jeg har det slik ofte, selv om det har blitt bedre med årene. Jeg hadde det mer slik før, jeg kunne gå rundt hele dagen og smile, være snill mot andre, og prøve å passe inn. Da jeg kom hjem fra skolen var jeg alene, jeg gjorde leksene mine og satt alene på rommet resten av kvelden. Jeg hadde ingen venner, og hvis jeg hadde det så visste jeg det ikke. Jeg har aldri vært flink med venner, jeg har folk jeg kan snakke med på skolen, men jeg tar omtrent ikke kontakt utover det. Jeg synes det er skummelt, det er min angst.

Årene etter barneskolen ble verre, jeg var så usikker på meg selv at jeg aldri turte å ta kontakt med noen. Det var på ungdomsskolen det var verst, jeg skal ikke gå så mye inn i det, det kan komme senere, men jeg var så usikker. Det var vanskelig å gå på skolen hver dag, jeg gjorde alt for oppmerksomhet for at noen skulle snakke med meg. Jeg var heldig som ikke fikk så mye dritt som jeg burde, folk var flinkere til å snakke om meg på fritiden så jeg ikke visste om det. Nå vet jeg mer, jeg vet mye mer.

Etter ungdomsskolen, faktisk allerede i 10. klasse ble det bedre. Jeg sliter fortsatt med angst og humørsvingninger som noen ville kalt depresjon, men nå har jeg noen å snakke med, noen som hjelper meg i alle situasjoner. Jeg synes det er trist å vite hva folk sa om meg, og vite alle ryktene som gikk og som kanskje fortsatt går. Jeg kan ikke gjøre noe annet enn å se forbi det, og tenke at de som faktisk kjenner meg ikke tror på det. Jeg skulle ønske jeg var bedre til å ta kontakt nå, men på en måte føler jeg meg mer innestengt nå enn tidligere. Det er bare så deilig å vite at det ikke er så mange som kjenner hele meg. Det er kun en person som kjenner hele meg, som vet alt om meg til enhver tid, og for nå ønsker jeg at det kun er denne personen.

Lærere har en tendens til å få vite omtrent alt om elevene sine, læreren min vet mye om meg. Læreren min vet alt jeg sliter meg, og mye av det som har skjedd i livet mitt. Men i motsetninger til andre lærere har ikke min vært støttende eller noen å snakke med. Hun har kjeftet på meg utenfor skolen, faktisk på toget til Oslo for å ikke følge med på ting på skolen. Ikke sånn i timen men om andre ting som lekser, utflukter og prøver, noe jeg har 100% oversikt over. Hun har også fortalt meg at jeg er den mest negative personen hun har møtt, og at jeg finner på ting for å få oppmerksomhet. Det kan ikke være slik at noe faktisk har skjedd med meg, det må være noe jeg finner på og ljuger om for oppmerksomhet. Følelsene en slik kommentar gir deg er ikke gode, og jeg gikk rundt å tenkte over at ingen egentlig ønsket å være med meg etterpå fordi jeg er så negativ. Men jeg er ikke negativ!

Tenk positivt! Du er bedre en du selv tenker, og ikke la en teit kommentar stoppe deg uansett hvem den kommer fra! • 04.05.2015, 16:02

bildedryss - flowers


God ettermiddag!!

I dag fikk jeg det helt plutselig travelt, eller egentlig ikke men fikk ikke tid til å ta noen bilder til bloggen. I dag tidlig tror satt jeg nok rekord med å dusje og fikse meg. Jeg hadde ikke planer om å dusje eller fikse meg fordi jeg skulle ha gym, så jeg bare lå i sengen hele morgenen for å slappe av. Da jeg endelig dro meg selv opp av sengen følte jeg meg kjempedårlig og måtte løpe opp på badet. Jeg fant ut at det ikke var så lurt å ha gym av likevel, og fant derfor ut at jeg burde dusje før skolen. Jeg ser på klokken, 07.30, jeg har tre kvarter på å jage Vebjørn ut av dusjen, dusje, sminke meg, føne håret, rette håret og spise. Jeg bestemte meg for at jeg skulle rekke alt og være klar til senest 08.10. Jeg rakk det fint og var utrolig stolt, i og med at jeg er en person som bruker lang tid på morgenen fordi jeg somler så mye. Da jeg var ferdig stod Niklas på utsiden, han kjørte meg til skolen i dag fordi det regnet, utrolig deilig med førerkort!

Jeg fikk gjort en del skolearbeid på skolen i dag, og i tillegg satt jeg igjen to timer etter skolen for å få gjort noe mer. Synes slike produktive dager er utrolig deilig! Nå skal jeg bare være med Niklas hele dagen, tror nok at vi finner på noe morsomt. Er litt rart at vi kan være sammen hele tiden og allikevel aldri gå tom for noe å snakke om eller gjøre. Den følelsen er veldig betryggende! Håper alle har hatt en fin start på uka

Her kommer det noen bilder jeg tok i går da vi gikk tur, er så utrolig mange fine blomster som har kommet nå!

 • 03.05.2015, 19:32

Take me to China


God kveld!! 

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra kinarestauranten med mamma, var så utrolig godt! Jeg var vågal og prøvde noe nytt i dag faktisk, jeg visste at jeg likte det da. Jeg spiser alltid stekte nudler med kylling når jeg er på kinarestauranten, men i dag bestemte jeg meg for å prøve de frityrstekte kongerekene. Det var så utrolig godt at jeg tror vi har en ny favoritt. Da vi var ferdige med å spise så vi på desserter, men droppet det da vi ikke fant noe jeg tåler.. Teite allergi.. Men på den positive siden slapp jeg å bli så mett at jeg ikke hadde orket noe annet enn å ligge på sofaen. 

Etter at jeg er ferdig med å jobbe litt tenkte jeg at jeg skulle sette meg ned med en episode av grey´s anatomy, eller kanskje gå en tur. Jeg vet ikke helt hva jeg har lyst til, det er jo begrenset hvor mange bilder av blomster jeg kan legge ut før noen sier stopp. HAHA! Vel jeg skal i hvertfall kose meg med ett eller annet, dere får ha en fin kveld videre! 

Bildene ble desverre tatt med mobil, men hva gjør vel det? 

 • 03.05.2015, 16:33

Dagens antrekk


Hei hei! 

God ettermiddag til deg, hadde egentlig tenkt til å komme med et innlegg på morgenen i dag, men slik ble det ikke. Jeg tok til og med bilder til det og alt, det kommer derfor i morgen i steden. Jeg og kjærsten min lagde i dag (han lagde) verdens beste frokost, ahh får vann i munnen bare av å tenke på det. Etter frokost dro jeg for å ta sol med mamma og etter det dro vi en tur på Traktern, de har serriøst byens beste kaffe. Da vi var ferdige der avtalte vi at vi skulle spise kina mat i kveld, og jeg gleder meg allerede. Da jeg sa hadet til mamma dro jeg og kjærsten min på tur for å ta noen bilder, jeg har jo som sagt blitt helt frelst av det. Elsker å gå rundt å se etter motiver. Vi kom faktisk nesten akkurat hjem, og nå sitter jeg her og har sett gjennom alle bildene og skal snart spille et bilspill som jeg sikkert taper i. Ønsk meg lykke til! 


Dagens antrekk består for det meste av sort, og comfy plagg. Jeg kjenner at jeg angrer litt for at jeg valgte sort, det er så utrolig varmt! Jeg ble svett av å bare stå stille, deilig. 

Bukse fra BikBok HER // Topp fra hm HER // Jakke fra hm utsolgt // Klokke HER // Klokke rem HER // Sko lignende HER


Kjente at jeg måtte ha med noen BEHIND THE SCENES etter at jeg gikk igjennom bildene, det var jo Niklas som tok bildene. Når jeg står å prøver å finne ut hvordan jeg skal stå, så gjør han andre ting. For eksempel tar han stygge bilder av meg eller bilder av noe helt annet, som noen ganger kan være så uklart at det ikke synes hva det er. HERE WE GO! 

#colatiss (veldig festlig altså!)

#gravidmage #dobbelthake

#OMG #rødboble

 • 02.05.2015, 19:21

Endelig avslappet


God kveld! 

Ble litt lite blogging i dag, føler jeg ikke har gjort noe annet i dag enn å være opptatt eller stressa. Vi startet dagen med egg, bacon og tomatbønner, det var utrolig godt og alt for lenge siden jeg har spist det. Vi kjørte hjemover rett etter frokost, faktisk mer midt i frokosten. Jeg måtte være på jobb 12:30 i dag, og det resulterte i at vi måtte reise kvart på eleve. Jeg synes det å reise så tidlig egentlig er litt slitsomt og utrolig kjipt, spesiellt når jeg har hatt det så utrolig koselig. Vi var hjemme igjen allerede klokken 12 så vi dro innom Trakteren Kaffebar for å drike latte og frappe, det hjalp litt på det å reise så tidlig.

Jeg kom meg på jobb og føler jeg har fått gjort utrolig mye i dag, er så gøy å jobbe lørdager fordi det skjer så mye på senteret. Jeg jobbet helt til stengetid, klokken 18, og Niklas kom for å hente meg. Er så deilig at han har lappen og kan kjøre meg steder, selv om jeg ikke skal få han til å kjøre meg overalt, kun når vi skal steder sammen. Siden vi kom hjem har jeg vært i kontakt med banken fordi bankkortet mitt har blitt borte i posten, er så irriterende at jeg aldri får noe post.. 

Nå skal vi slappe av litt til med TV, så tenkte vi å gå oss en tur for at jeg kan ta noen bilder. Har blitt helt frelst av dette bildegreiene, men det er jo greit for da har jeg alltid noe å blogge om. Vel nå skal jeg legge bort macen og faktisk slappe av i to sekunder. Håper alle har hatt en deilig lørdag, og får en enda deiligere kveld! 

Foto: Bjørnar Eriksen

 • 01.05.2015, 17:47

Ut på tur!


Gos kveld! 

Nå har vi akkurat kommet inn fra en tur, og det er så utrolig fint her! Jeg tok en del bilder, og jeg ble ordentlig fornøyd med noen av de. I tillegg får jeg så mye mer inspirasjon når andre rundt meg også tar bilder. Her er de jo helt i 100 med å ta bilder, det gir meg så mye når andre også holder på med det jeg liker. Synes det egentlig er litt flaut å ta bilder av alt mulig når ingen andre gjør det og de bare venter på meg. 

Nå er grillen i full fres og om en times tid skal vi nok spise litt god mat, gleder meg. Blir utrolig sulten av at det lukter så godt her, når matlukta kommer så begynner magen å rumle. Det er vel et tegn på at jeg er sulten. Jeg skulle egentlig bare kikke innom og dele noen av bildene jeg tok. Ha en fin 1. mai videre! 

 • 01.05.2015, 14:13

Unblogged


Hei hei, og god fredag!! 

I går kjørte vi faktisk en del, men kom aldri frem noe sted. Det var kø store deler av veien hjem fra drammen, så var egentlig en veldig slitsom tur på hele tre timer frem og tilbake. Da vi kom hjem var vi så slitne at vi bare la oss for å sove, og i dag tidlig da vi våknet var det bare å pakke og sette oss i bilen igjen. Vi er på besøk hos moren til Niklas og samboeren hennes, det er så koselig! Etterpå skal vi grille og kose oss hele kvelden, så skal passe på å ta litt bilder. Vi har akkurat hatt en liten runde med badminton, og det blir nok noen til senere. Kikker innom senere i dag/kveld. Kos dere masse videre i dag og utover kvelden! 


Da jeg var i Tønsberg for noen dager siden kjøpte jeg så sykt mye klær og andre ting, jeg kjøpte blandt annet genseren og buksen under. Jeg har begynt å bry meg litt mer om komfort enn det å se perfekt ut, noe som kanskje er litt negativt. Men føler buksen kan styles både opp og ned, men akkurat med den genseren så ble det ganske mye ned. Men herregud, se så kul den er! HAHA, da jeg så den måtte jeg bare ha den. De hadde en annen som var sykt mye kulere, men de hadde den kun i xs og det blir litt lite. 

Okei, fant ut at man ikke kan se genseren så bra på bildene.. Det står oops! på den, også er det tre minions som henger ned fra s-en. Elsker minions!

Chinos fra hm HER // genser fra NewYorker // sko fra New Balance

Maren Bjørkli

Search

Bloggdesign

hits