• 21.09.2015, 18:08

latskap


God kveld! ♥

I dag tidlig stod jeg opp tidlig for å komme meg på skolen for å begynne å øve til en prøve som hadde gått meg hus forbi. Da jeg kom på skolen satt jeg meg på biblioteket og åpnet fagsiden, jeg leste meg litt opp på stoffet og så en ny varsel. Prøven var utsatt til etter høstferien, og jeg er så lykkelig. Alikevel har det ikke blitt like mye blogging i dag som jeg skulle ønsket. Jeg er nemlig hekta på Drop dead diva, og da måtte jeg selvfølgelig se noen episoder da jeg kom hjem. Nå har jeg akkurat ryddet litt på rommet, satt på favorittspillelisten min og satt meg ned med pcen for å blogge og fikse noen andre ting.

Kvelden har blitt donert til bloggen, det vil si komme med ideer og skrive blogginnlegg. Liker å gjøre ferdig flest mulig blogginnlegg hele tiden, og kun ta bilder til de senere. Kanskje jeg rekker å ta noen bilder i dag også før lyset blir borte. Ha en fin kveld videre! ♥  • 20.09.2015, 18:38

Jeg har blitt frittstående hudpleiekonsulent for Mary Kay!


Det er ikke ofte jeg har tid til å blogge, men med jevne mellomrom får jeg lyst til å begynne med det igjen. Så nå som jeg fikk lyst til å blogge igjen må jeg fortelle litt om hva som har skjedd i livet mitt i det siste. Det største som har skjedd er vel at jeg har blitt frittstående hudpleiekonsulent for Mary Kay. Det er så utrolig gøy, og jeg gleder meg til å blogge om forskjellige produkter, og gi forskjellige sminketips her på bloggen.

Det å være hudpleiekonsulent går hovedsakelig ut på å holde hudpleiekurs og vise og selge produkter. Det er utrolig spennende og givende å få jobbe akkurat så mye jeg vil, og finne nye måter å selge produktene på. Jeg er min egent sjef i en kjempe stor bedrift, helt uten et hierarki, hvor alle hjelper hverandre til suksess.

♥ følg med videre for å finne ut mer om min karriære innenfor Mary Kay ♥

Maren Bjørkli

Search

Bloggdesign

hits